تست بهره هوشی شما در عشق!!!

انجمن ها روانشناسی تست بهره هوشی شما در عشق!!!

برچسب ها: , ,

• این موضوع خالی است.
در حال نمایش 8 نوشته (از کل 23)
  • نویسنده
    elhami
    کاربر

راستی از رنگین کمون این تاپیک راضی اید!frown

از رنگ های پیشنهادی شما استقبال میکنیم!!!!laugh

mehrnaz
    کاربر

من 40 شدم! 🙂

سلام به همگی!

patriot
    کاربر

راستشو بخواین همون عاشق درستتره فکر کنم….ضمنا بنظر من عقل و عشق خلاف جهت همدیگه نمیرن و میتونن باهم باشن…هرچند خیلیا(بیش از99%)!! مخالف نظر منن ولی خوب منم اینجوری فک میکنم دیگه…

elhami
    کاربر

منم یه جورایی با شما موافقم البته بستگی داره عشق رو چی تعریف کنیم!

خب دیگه میخوام جوابو بذارم، ممنون از همگی بابت شرکت در این تست!

این تست رو از کتاب "رازهای یک زندگی عاشقانه" از باربارا دی آنجلیس نوشتم، با توجه به امتیازاتی که بدست آوردید به نظرم بد نباشه یه نگاهی به این کتاب بندازید، البته اگه حوصله یا وقتشو ندارید و اگه بخواید من میتونم چند وقت یه بار یه بخشایی از کتابو خلاصشو واستون بنویسم و بعضی تمرینات کتابو براتون بذارم تو سایت! کتاب خوبیه و تمریناتش کمک بزرگی به انتخاب درست شما میکنه، یه جورایی انگار عقل رو با عشق همراه میکنه، تهش شاید بشید یه عاقل عاشق یا شایدم یه عاشق عاقل! هرچند در مواقع نادری هم با خوندن مطالبش ممکنه کلا عشقو فراموش کنید!laugh

elhami
    کاربر

80-90 امتیاز

به شما تبریک میگویم! شما درصد بالایی از بهره ی هوشی در عشق را دارا هستید. شما در درک ارتباطات خود با دیگران واقع بین بوده و تصدیق میکنید که برای تداوم یک ارتباط تنها عشق کافی نیست. بلکه برای تداوم آن هماهنگی و کار سخت لازم است. برای احتراز از مشکلات بعدی، در مورد آن دسته از مواردی که امتیاز پایینی کسب کرده اید، بیشتر تلاش کنید.

60-79 امتیاز

بهره ی هوشی شما در عشق بد نیست، اما میتواند بهتر از این باشد. شما هنوز هم به ایده آل های رومانتیک و خیال پردازی ها خود اجازه میدهید تا دیدگاه شما را در مورد روابط با دیگران جهت دهد. در یک رابطه به احساس خود بیش از توقعات خود بها دهید. از درگیری نهراسید. به خاطر داشته باشید عشق واقعی هرگز به این معنا نیست که هر زمان همه چیز بی نقص و کامل باشد.

40-59 امتیاز

اخطار! بهره ی هوشی شما در عشق به طرز مخاطره آمیزی پایین است. احتمالا خود از مدت ها پیش از این مسئله باخبرید، چرا که در بسیاری از روابط صدمه دیده اید. دلیل اینکه پیوسته از عشق ناامید و مایوس میشوید این است که به انتخاب شریک زندگی برای خود توجه کافی ندارید. شما او را نادیده میگیرید و بیشتر از آنکه عاشق طرف مقابل باشید، عاشق عشق هستید. اگر میخواهید عذاب نکشید و خوشبخت تر باشید باید که در روش انتخاب و رفتار خود تغییرات اساسی ایجاد کنید.

0-39 امتیاز

حالت اضطراری! بهره ی هوشی شما در عشق به حدی پایین است که موجب میشود بارها و بارها قلبتان شکسته شود. زندگی عشقی شما نیاز به توجه فوری دارد. زمان آن رسیده که رشد کنید و دنیای اوهام را به کناری بگذارید. در صورتیکه خود را مقید به درک اشتباهات خود کنید و بیاموزید که چگونه انتخابات بهتری داشته باشید روابط شما تداوم می یابد. از سرزنش طرف مقابل دست بکشید و در عوض به این موضوع بیاندیشید که چگونه خود در روابطی سهیم بودید که از ابتدا محکوم به نابودی بود.

و اما در نهایت به قول باربارا : تمرینات این کتاب به شما کمک میکند تا پاسخ های لازم جهت ایجاد ارتباطات سالم را دریابید، در مورد عشق هشیارانه تر عمل کنید و در نهایت بهره ی هوشی خود را در عشق افزایش دهید…

medico
    کاربر

خدای من پس اوضاع من خیلی وخیم استsmiley

aurta
    کاربر

سلام،ممنون از مطلب جالبی که گذاشتین

مال من که درست بود!wink

elhami
    کاربر

خواهش میکنم 

😉

در حال نمایش 8 نوشته (از کل 23)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.