› انجمن ها › بی عدالتی نه——————پاتولوژیست نه
- این موضوع خالی است.
-
نویسندهنوشتهها
-
آوریل 26, 2011 در 12:57 ب.ظ #8176
soheil
کاربرالهام :بگین چرا باید یک پاتولوژیست اجازه تاسیس یه آزمایشگاهو باید داشته باشه؟؟!! لطفا بگید کجای حرف من غیرمنطقیه؟!
ادن : حرف ما علوم آزمایشگاهیا اینه که با وجود اینکه آزمایشگاه به تمام این تخصص ها نیاز داره چرا باید پاتولوژیست های محترم حق تاسیس آزمایشگاه رو داشته باشن.فقط همین
شما بهتره این سوالو کنید چرا نباید دکتر علوم آزمایشگاهی حق تاسیس آزمایشگاهو داشته باشه؟
با حرفایی که این دوستان ما زدن مشخص شد که موضعشون چیه. می خوان که حق تاسیس و اداره آزمایشگاه از پاتولوژیست ها قلپی گرفته بشه و به علوم آزمایشگاهی ها تحویل داده بشه.
انصافا این منطقیه؟ شما خودتو بذار جای یک پاتولوژیست اگر 7 سال درس بخونی 2 سال طرح بری 4 سال رزیدنتی 2 سال طرح رزیدنتی تازه اگه اینا پشت سر هم باشه بعد کلی دنبال پروانه کار و مجوز و این داستان ها بری بعد یه قانون تصویب بشه بگه پاتولوژیست ها حق تاسیس آزمایشگاه ندارن چه عکس العملی نشون می دی؟
شما ها اگه فکر می کنید حقتون ضایع شده برید دنبال حق خودتون نه اینکه بیاید حق یکی دیگه رو بگیرید تا به شما حق بدن. اینکه بگید پاتولوژیست نه اصلا شعار منطقی و در شأن قشر تحصیل کرده نیست.
در ضمن خانم الهام بنده سوادمو نذاشته بودم خونه این چیزی که تعریف کردم مال زمان پیش دانشگاهیم بود. ممنون که با قضاوت زودت ما رو مورد ادب و لطف خودت قرار دادی
آوریل 26, 2011 در 3:51 ب.ظ #8177neda1990
کاربرسهیل:آهان.این شد.الان دقیقا رسیدید به اونجا که باید میرسیدید.یعنی تا الان بحث تو حاشیه بود الان شما اومدین تو بحث اصلی.شما فرمودین که"شما بهتره این سوالو کنید چرا نباید دکتر علوم آزمایشگاهی حق تاسیس آزمایشگاهو داشته باشه؟"
حالا سوال من از شما اینه،مگه الان تو ایران دکتر علوم آزمایشگاهی داریم؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!شما که انقد دقیقی و انقد پیگیری و نظرات دوستان رو میخونی اصلا به مطلبی که تو گروه گذاشتیم دقت کردین؟ اونجا مینویسه: بی عدالتی نه- پاتولوژیست نه بعدش مینویسه دست به دست هم برای احیای مجدد دکترای حرفه ای علوم آزمایشگاهی.
باز هم ارجاع میدمتون به تاپیک "پاشنه آشیل آسیب شناسی …… ؛ علوم آزمایشگاهی" اونجا آ؛وردیم که:
در کشور ما ۲۲ سال پیش چنین رشتهای(منطور همون علوم آزمایشگاهیه) با برگزاری سمینارها و جلسات متعددی توسط کمیته پزشکی شورایعالی انقلاب فرهنگی با همین اهداف، کاربرد و مشخصات به تصویب رسید و از سال ۶۴ تا ۷۳ اقدام به پذیرش و تربیت حدود ۱۳۰۰ نفر با عنوان دکترای علوم آزمایشگاهی نمود که به اذعان همگان، انقلابی در سطح آزمایشگاههای کشور ایجاد شد و باعث ارتقاء کیفیت و گسترش خدمات آزمایشگاهی در سطح کشور گردید و ولی به دلایل نامشخصی و با این ذهنیت که نیاز به این دوره رفع گردیده، پذیرش این دوره متوقف شد. اما میبینیم که ۱۳ سال پس از این تصمیم در ایران، کشور آمریکا طی ۶ سال تحقیق به نیاز مبرم خود به تأسیس چنین دورهای پی میبرد و به تصویب آن افتخار میکند.”
از سال 73 به بعد دیگه نهایت علوم آزمایشگاهی لیسانسه و بعد از اون گرایش ها جدا میشه.
حرف من اینه جدا از تمام بحث ها و حرف ها و توهین هایی که شنیدیم و توهین هایی که نکردیم ولی یکسری اعتقاد دارن که توهین کردیم!!!!!!"من که به شخصه احساس نمیکنم توهینی به شخص یا رشته ای تو این Pageاتفاق افتاده باشه که اگر حرف های ما کسی رو ناراحت کرده من به شخصه عذر میخوام……..متقابلا ما هم انتظارداریمااااااااا
"
یک آزمایشگاه به تمام گرایش ها نیاز داره برای انجام وظیفش.در حال حاضر که دکترای علوم آزمایشگاهی نداریم.الان پاتولوژیست ها به تنهایی حق تاسیس دارن.آزمایش های پاتولوژی بخشی از آزمایش های آزمایشگاه رو تشکیل میدن.پاتولوژیست ها خیلی محترم و خیلی باسواد و خیلی زحمت کش من منکر این ها نیستم ولی کمی منطقی به قضیه نگاه کنین.آزمایشگاه به همه گرایش ها نیاز داره پس چرا پاتولوژیست ها باید به تنهایی آزمایشگاه باز کنن؟مگه کسی که الان دکترای ایمنولوژی میگیره کم زحمت کشیده.4 سال لیسانس.2سال طرح لیسانس.حداقل 2 سال ارشد(که اکثرا تموم نمیشه در بهترین شرایط 4 ساله تموم میشه).5 سال هم دکترا.از طرح ها هم خبر ندارم من.
خوب کسی که PHDمیگیره هم کم زحمت نمیکشه.خوب پاتولوژیست ها هم همراه با سایر تخصص ها حق تاسیس داشته باشن.نه به تنهایی.همونطور که الان سایر تخصص ها باهم جمع باید بشن و آزمایشگاه باز کنن.چرا پاتولوژیست ها به تنهایی میتونن؟حرف من اینه.
و یا بیان دکترای علوم آزمایشگاهیو دوباره راه بندازن و در اون صورت هم پاتولوژیست ها حق تاسیس داشته باشن و هم علوم آزمایشگاهیا.
آوریل 26, 2011 در 4:15 ب.ظ #8178xanax
کاربرراستی تو نوشتتون یه جمله دیدم خیلی جالب و گیرا بود:
"خطا هایی که تو درمان هست الان به خاطر همین تشخیص های اشتباهیه که تو آزمایشگاهایی که دست پاتولوژیست هاست اتفاق میافته"
آیا واقعا اینی که نوشتین درسته؟؟؟!!!!!!رو چه حسابی اینو نوشتین شما؟!!!
خطای درمانی یعنی چه؟
منظورتون از تشخیص اشتباه چیه؟ آیا تشخیص لام را میفرمایید که در اینصورت از اول هم این کارکار پاتولوژیستا بوده. اگه نه پس منظور چیست؟!
آیا دکتران علوم آزمایشگاهی تو آزمایشگاهاشون اشتباه نمیکنن؟ فقط پاتولوژیستا جایز الخطا هستن؟
آوریل 26, 2011 در 6:26 ب.ظ #8179elham68
کاربرآقا سهیل
اول سلام! که بعد نگید بی حرمتی کرد و بی ادبه!!!
این که شما خاطرات دوران قدیم رو یاد آوری می کنید جالبه اما اون زمان هم روی تابلوه آزمایشگاه نوشته بودن چیکار میکنن و پاتولوژیه یا نه!!!
درسته حرف هام تند و تیز بود و شاید به برخی افراد بر خورده اما در مقابل، حقی که از ما ضایع شده شدیدا عذاب آوره!
از اونجا که گفتم قصد توهین ندارم حالا اگه فک می کنید توهینی بوده خودتون ببخشید! گاهی اوقات تند کردن حرف برای جذاب شدن مطلب مفیده!!
منظور از سوالم که گفتم " چرا باید یک پاتولوژیست اجازه تاسیس یه آزمایشگاهو باید داشته باشه؟ " هم این بود چرا فقط پاتولوژیست؟ به قول دوستم ا د ن چرا یکی که ناپیوسته PHD خونده باید 5 نفر عین خودشو دور خودش جمع کنه تا بعد از کلی مکافات بتونه آزمایشگاهی بزنه اما یک پاتولوژیست همین که از راه رسید بگن بفرما اینم مجوزت؟!
دوستان من! قبول داریم شما تک بعدی نگر نیستین پس اینجا هم تک بعدی نگاه نکنین! شما درستون هنوز تموم نشده اصلا معلوم نیست تخصص پاتولوژی بخونین یا نه با این یه حرف ما که میگیم چرا فقط پاتولوژیست! اینطوری دعوا می کنین با ما! ( حالا نگفتم آتیش میگرین که نگین باز توهین کرد!) ما داریم این درسو می خونیم و از آینده کاریمون نگرانیم نباید اعترض کنیم به این وضع؟! بابا با انصاف!!!!
اینجا از این به بعد بحث دوستانست!! لطفا با کمال ادب و احترام وارد شوید!!( سر در اتاق برخی مقامات شد!
)
همچنان شنوای نظرات جالبتون هستم….
آوریل 26, 2011 در 6:35 ب.ظ #8180elham68
کاربرمن کلا با حرفای دوستم ا د ن موافقم. وجود فقط مدرک یک تخصص پاتولوژی برای تاسیس آزمایشگاه کافی نیست. همونطور که عرض کردیم آزمایشگاه بخش های مختلفی داره و برای هر بخش متخصصی لازمه.
برای همین گفتم توصیه می کنم علاقمندان این بحث برن از نزدیک یه آزمایشگاه طبی رو ببینن تا راحتتر بحث کنیم.
در ضمن آقا پویا حرف من که در موردش نوشتین اصلا در جواب حرف شما نبود. حرف کلی برای همه بود.
دیدید شما حرفا رو به خودتون میگیرید بعد ما رو بد می کنید؟!
دیگه آخه من چی بگم؟؟!!
آوریل 26, 2011 در 6:40 ب.ظ #8181neda1990
کاربرپویا: حذف کردم اون نظرو!!!!!!!!!!!!!!!!! خطا همه جا هست.شما درست میگین
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.