زنده یا مرده…

انجمن ها آموزش پزشکی زنده یا مرده…

• این موضوع خالی است.
در حال نمایش 15 نوشته (از کل 32)
  • نویسنده
    pezeshkefarda
    کاربر

یه سوال! به نظر شما یه تعریف کامل و جامع برای ((زنده)) وجود داره؟ وقتی سلول کوچکترین واحد حیاته پس چرا ریبوزوم و میتوکندری و … هم زنده حساب میشن یعنی مرز بین زنده بودن و نبودن چیه؟

pezeshkefarda
    کاربر

آنان که خاک را به یک نظر کیمیا کنند/بود که گوشه چشمی به ما کنند ..آقایون دکاتیر و پرافسیر! لطفا به این سوال ما جواب بدید بابا(ایضا مامان) برونشیت گرفتم از بس خاک خوردم تو این تاپیک….

elhami
    کاربر

به نظر من نشونه ی حیات یا همون زنده بودن داشتن تاثیر رو دنیای اطرافه! چیزی زنده ست که بودنش موثر باشه! من میگم میتوکندریم از اونجایی که دارای اثره پس حیات داره و زنده ست اما اگه بخوایم بگیم کوچکترین واحد حیات چیه باید گفت سلوله نه اجزای اون! در واقع میشه میتوکندری رو مثلا یه چیزی مثل قلب انسان در نظر بگیریم که حیات داره و روح  داخلش در جریانه اما وجود حیات رو به اون کلی که قلب جزئی از اونه نسبت میدیم یعنی انسان!

pezeshkefarda
    کاربر

ممنون از اینکه کلنگ افتتاحو زدید,خب اگه ملاک زنده بودن تاثیر گذاریه پس چرا آنزیم ها یا ویروس ها که خیلی تاثیر گذارن زنده محسوب نمیشن؟

elhami
    کاربر

جدنا!!! آره خب، راست میگید، حق با شماست! پس یه جور دیگه تعریف میکنیم :

هر چیزی که روح در آن جریان داشته باشد و بر دنیای اطراف تاثیر بگذارد زنده و واجد حیات است!

بنده خدا بچه ها حق داشتن چیزی نگفتن، خیلی پیچیده ست، مخ آدم هنگ میکنه، ولی نگران نباشید من تا آخرش هستم!!!!

elhami
    کاربر

یه سوال :

هدفتون از ایجاد این تاپیک دقیقا چیه؟؟ میخوام بدونم با جواب این سوال به چی میخواید برسید؟؟ یا به چی قراره برسیم؟؟ پیش فرض شما برای جواب این سوال چیه؟؟ میشه بدونم؟

البته اگه نخواستید میتونید چیزی نگید، بیشتر از روی کنجکاوی میپرسم!

pezeshkefarda
    کاربر

همون انگیزه ای که شما از این سوال داشتید: کنجکاوی , میدونم اینجور بحثا خیلی به درد بخور نیستن و بیشتر فلسفین,ولی خوب خیلی از این قبیل سوالا تو ذهنم دارم که دوس دارم به جوابشون برسم حداقل واسه خاطر دل خودم مگه ما علوم پایه ای ا دل نداریم؟!

elhami
    کاربر

اتفاقا این جور بحث های فلسفی برای تقویت هوش و حافظه ی دانشجوهای پزشکی لازم و گاهی از اوجب واجباته!!! یه جورایی مثل همون مسائل هندسه میمونه که فکر کردن بهشون ذهن آدمو باز میکنه و خلاق!

من عاشق سوالای فلسفیم، هرسوالی دارید بپرسید، فکر نکنم جوابشونو بدونم ولی با همفکری هم حلش میکنیم!smiley

pezeshkefarda
    کاربر

در ضمن به نظر من تو خیلی از تعاریف پایه باید تجدید نظر بشه… خیلی از این تعاریف دیگه قدیمی شدن چون تو یه دوره ای نوشته شدن که خیلی از مسایل معلوم نبود و دید دانشمندان جامع نبود خلاصه باید به روز شن…میبینین؟  به ده راهم ندادن, نامه واسه کدخدا دارم!

pezeshkefarda
    کاربر

خوشحالم که علاقه دارین.چشم اندک اندک قصد دارم تاپیکایی رو در این راستا افتتاح کنم که درش به روی تمامی دوستداران فلسفه نوین(!) بازه  البته اگه دوستان دیگه هم استقبال کنن…

elhami
    کاربر

آفرین!خیلی خوبه که انقدر جامع نگرید! این طرز فکر ونگاه متفاوت شما به مسائل خیلی میتونه به موفقیتتون کمک کنه به خصوص تو رشته ی پزشکی! از جستجو درباره ی سوالاتتون نا امید نشید، هر احساسی که در درون انسان هست، در دنیای خارج پاسخی براش وجود داره! بگردید دنبال اون پاسخ تا به تدریج با حل معماهای ذهنتون پله های کسب دانش و موفقیت رو به سرعت طی کنید و اوج بگیرید!

امیدوارم موفق باشید

elhami
    کاربر

نگران نباشید، استقبال میکنن! مزه شیرینشو که بچشن میان سراغش!قدم اول مهمه!

pezeshkefarda
    کاربر

بابا انرژی… اگه اینجوری به مریضاتونم انرژی بدن پروسه درمانشون پیشرفت شگرفی در لمحه ای خواهد داشت! من که واقعا خیلی انرژی گرفتم… ممنون

elhami
    کاربر

خواهش میکنم، قابلی نداشت!

emerson
    کاربر

امین جان سوالت سنگینه خب مام علممون قد نمیده سکوت کردیم هر کی بهتر بلده صحبت کنه، از نظر من همه چیزها زنده اند، آقا صبر کن بذار توضیح میدم!!! من میگم چوب و در و دیوار هم زندن ، با این تفسیر که من حرکت انرژی رو زنده تعریف میکنم و میدونیم که خب هر جسم یا نه ماده ای انرژی در مولکولها و ریز ذره هاش داره ولی این ماده انرژی برتر یا چطور میشه گفت نمیدونم فهم نداره یا شایدم داره و ما نمیفهمیم که این فکرکنم درست تره ، شنیدیم که میگن روز قیامت همه گواهی میدن شاید این مورد درباره همه مواد صادق باشه! زندگی از نظر من چند سطح داره ، شاید مواد و اجسام و اینا سطح پایینش باشن! بعد مثلا میشه گیاهان که یه نمه فهم دارن و بعدش میشه حیوانات که خب فهم بیشتری دارن و اون روحه توشون قوت پیدا کرده و بعدش میرسیم به انسان که خب همه قبلیا رو داره ولی روحش کامل و بسیار تواناست، همون طور که میدونید میگن روح هم مولفه ای از انرژیه ولی چون رقت و غلظتش کمه چشمهای معمولی توانایی دیدن اون رو ندارن! تو بعضی کتابها ادعا میشه با بعضی دستگاهها از روح تونستن عکس بگیرن راست و دروغش با خودشون ولی به نظر من که میشه! ما در بالاترین سطح زندگی هستیم! ولی مطمئنا فقط این ما نیستیم که زنده ایم ! هر چیزی که روح و انرژی هستی توش جریان داره زندس!!! چرا؟ شاید به همون دلیلی که گفتید و به صورت کاملتر اینکه تاثیری در عالم داره! از بین رفتن و مردنی در کار نیست فقط انرژی میچرخه!!! به همین دلیله که زندگی ابدیه…

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 32)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.