نرم افزار پزشکی مخصوص گوشی های آندروید(Android OS)

انجمن ها صفرو یک نرم افزار پزشکی مخصوص گوشی های آندروید(Android OS)

برچسب ها: ,

• این موضوع خالی است.
در حال نمایش 15 نوشته (از کل 30)
  • نویسنده
    mafia2020
    کاربر

میشه سایتی که خبر آمدن آپتودیت برای آندروید رو میده رو معرفی کنی تا من با خیال راحت یه گوشی با سیستم عامل آندروید بگیرم بازم mer30

mafia2020
    کاربر

حالا چطوری میشه این آبرو ریزی رو اصلاح کرد؟

mafia2020
    کاربر

ممنون حالا چه گوشي رو پيشنهاد ميكني؟

vahidjet2052
    کاربر

من رفتم سایت آپ تو دیت رو چک کردم اصلا قرار نیست هیج نسخه ای برای هیچ سیستم عاملی غیر از ویندوز داشته باشه پس الکی نباید به این که آپ تو دیت برای آندروئید داره می آد دل خوش کرد.

vahidjet2052
    کاربر

من خودم موندم که IPAD بگیرم یا GALEXY TAB یا XOOM برای IOS             کلی برنامه شامل برنامه های   SKYSCAPE                   رو دارم  ولی برای آندروئید هیچی ندارم خودم ترجیح می دم تبلت موتورلا یا سامسونگ رو بگیرم چ

چون کوچیکترن و تو جیب روپوش جا می شن راحت اگر کمکم کنید برنامه های               SKYSCAPE                         برای آندروئید رو گیر بیارم دیگه با خیال راحت خرید می کنم 

zahra68n
    کاربر

سلام. تمام برنامه های پزشکی برای آندروید موجوده. من الان خودم دارم از برنامه های skyscape,medscape,itriage و .. استفاده میکنم. برای sky بهتره از سایتش دانلود کنین. بقیه برنامه ها هم سایت freewarelovers.com هست. که همه جور برنامه داره

vahidjet2052
    کاربر

sky                 که پولی  هست نمی شه ازش دانلود کرد تو     freewarelovers                             هم راستشو بخواید چیز به درد بخوری پیدا نکردم. شما برنامه های sky              برای آندروئید رو از کجا دانلود کردید البته 

خودش سه چهار تا برنامه مجانی داره ولی برای من کافی نیست من منظورم غیر از اونهاست 

aghaali
    کاربر

از سایت ها برنامه Key server رو بگیر و طبق راهنماش عمل کن کلی کتاب به قسمت رایگان برنامه اضافه می شه که می تونی بعد دانلودش کنی و ازش استفاده ببری

vahidjet2052
    کاربر

ok                  مرسی از راهنماییت. این key server    روی آندروئید 3 (honey comb) هم نصب می شه ؟

aghaali
    کاربر

یه خورده مراحل اجراش سخت هست ولی قابل انجامه.

vahidjet2052
    کاربر

این سایت کلی برنامه sky                              هم برای  دسک تاپ هم آندروئید و هم ویندوز موبایل همراه با کرک داره  http://drvahidhashemi.blogfa.com/post-9.aspx

vahidjet2052
    کاربر

ببخشید برای آندروئید نداره ولی روشش رو توضیح داده 

vahidjet2052
    کاربر

برای  IOS 4   IPAD 2    هم  key Server            وجود داره لطفا اگر هست  لینکش و روش استفادش رو بزارید 

aminima
    مشارکت کننده

لطفا هیچ گونه لینکی که به برنامه های کرک و این جور چیز ها مربوط میشه اینجا نگذارید. مخالف با قوانین سرویس دهنده ی فضای میزبانی سایت و مخالف با قوانین خود سایت هست. ممنون.

sisito
    کاربر

سلام به همه ی دوستان

من نمیدونم که چرا حمید جان به این نتیجه رسیدن که htc بهترین هست اما بهترین گوشی های اندرویدی در ایران به ترتیب این ها هستن:

1: samsung galaxy s 2 به قیمت 1250000 تومان

2: motorola atrix به قیمت 850000 تومان

3: sonyericsson Xperia Arc  به قیمت 760000 تومان

4: samsung google nexus s به قیمت 530000 هزار تومان

5: HTC desire s به قیمت 525000 تومان

البته به زودی htc sensation هم میاد که در این طبقه بند ی در پله ی دوم قرار میگیره!

راستی بهترین کار برای دسترسی به تمام برنامه های پزشکی اندروید داشتن یک اکانت v****p**n  هست. اگه این اکانتو داشته باشین به راحتی میتونید به market وصل بشید و هر چی میخواید دانلود کنید.

در ضمن همین الان هم ایرانی ها خودشون بازرو راه اندازی کردن. بازار یک شبه مارکت ایرانی است که میتونید بدون محدودیت از اون هر چی میخوایدو دانلود کنید.البته خب برنامه هاش خیلی محدود هست.(4 برنامه پزشکی!!!)

کافیه روی یک گوشی اندرویدی این نرم افزارو نصب کنید و به اینترنت متصل بشید.

فایل ضمیمرو دانلود کنید و نصب کنید.

اینم داشت یادم میرفت که تبلت موتورولا فق سایز ال سی دیش 10.1  اینچ هست! پس اصلا کوچیک نیست و بهتره که سعی نکنید تو جیبتون بزاریدش ! حیف میشه!

تنها تبلتی که میشه همیشه همراه داشته باشید galaxy tab هست .که با توجه به اینکه هم تبلت هست و هم گوشی موبایل طبیعیه که انقدر کوچیک باشه! فقط 7 اینچ! 😀

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 30)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.