› انجمن ها › کمیته ی تحقیقاتی ها › توی کمیته تحقیقات چی میدن؟
- این موضوع خالی است.
-
نویسندهنوشتهها
-
ژانویه 3, 2011 در 4:24 ق.ظ #7129
hoseini
کاربرسلام به همگی. خیلی خیلی ببخشید که این مدت نسبتا طولانی نبودم.با توجه به این که کمیته های تحقیقات یکی از بهترین تشکلهای دانشجویی که به مدت زیادی دراکثر برنامه های کشوری و دانشگاهی فعالیت داشتم دغدغه ای که امین داره رو ماهم همیشه در جذب دانشجوها داشتیم. قشر دانشجو هرچیزی رو به تحصیل ربط میده و اگر اون موضوع که یکییش همین وارد شدن به کمیته است رو در ادامه تحصیلش مفید بدونه وارد این تشکل میشه. اما خب یه چیزایی غیر مستقیم بدست میاد.
ژانویه 3, 2011 در 5:48 ب.ظ #7131aminima
مشارکت کنندهمن فکر می کنم توی کمیته تحقیقات کاملا داریم به بیراهه میریم و تمام منابع رو داریم حیف میل می کنیم. این طرز نگاهی که الان از اون رده های بالا بگیرین تا یه عضو ساده ی کمیته بوجود اومده، به هیچ جایی نمی رسه. صرفا یه درجا زدنه. همین میشه که ۱۷ سال از تشکیل کمیته تحقیقات دانشجویی میگذره، اما ما هنوز نمیدونیم توی کمیته دنبال چی هستیم و چی میخوایم که بهش برسیم.
یک عده سودجو از این امکانات به نفع خودشون استفاده کردند و طی سالها یک محفل تحقیقاتی رو به یه جایی تبدیل کردن که توش صرفا یه سری منابع و پول داره میاد و معلوم نیست به چه هدف و انگیزه ای صرف چه کارهایی میشه. من واقعا ابراز تاسف میکنم که این آدمها ایرانی هستند و دارند اینچنین میکنند با مملکت خودشون. کمیته تحقیقات شده یه راهی برای چاپ مقاله به هر قیمتی که شده! شده یه سازمان گردشگری توی دانشگاه. که یه عده رو میبره این ور اون ور که مثلا با کراکز تحقیقاتی جاهای دیگه آشنا بشن. شده جایی که کسانی بیان و دنبال کسب امتیاز باشن برای دانشجوی نمونه شدن. شده جایی که یه نفر بیاد سرپرست شه به خاطر دو واحد درسی. کمیته تحقیقات دانشجویی جایی نیست که اعضاش دنبال پیشرفت خودشون و مملکتشون ایران باشند. کسی دغدغه ی یک کار علمی برای وطن خودش نداره. اونهایی هم که دارن سرخورده میشن…
من میگم این امتیاز ها واسه چیه؟ میگن خب بالاخره دانشجو یه انگیزه ای باید داشته باشه دیگه… اینها انگیزه میشه واسه دانشجو. در جواب میگم چه انگیزه ای بالاتر از پیشرفت کشورت؟! اگه تو برای پیشرفت جایی که بهش میگی وطن، دنبال انگیزه ای، تو یه خائنی. تو همون سربازی هستی که پول میگیره میره جبهه. چه فرقی داره، دفاع از ازبین نرفتن کشورت، یا کمک به پیشرفت اون؟! اگر توی هر کدوم اینها انگیزه میخوای، پس یه خائنی.
کمیته تحقیقات دانشویی هم یک سکوی شروع (نه پرتاب) برای آماده شدن برای کمک به پیشرفت کشوره. واقعا ما چرا دنبال انگیزه ایم واسه اینکار؟!! چرا واسه اینکار امتیاز تعریف کردیم؟!! چرا هدف والا (پیشرفت) رو آلوده کردیم؟!
من واقعا متاسفم از این روحیه ای که بین بعضی ها وجود داره و از این شرایطی که در کمیته تحقیقات بوجود اومده…
ژانویه 3, 2011 در 7:47 ب.ظ #7132elhami
کاربراحسنت دکتر!
حرفتون حقه! منم باهاتون موافقم! واسه منم این چیزا مسئله ست، خودمم خیلی درگیرش بودم! ولی واقعا به نظرتون چی کار میشه کرد که تو کمیته ها هدف از پژوهش فقط کسب امتیاز نباشه؟؟مثلا ما به عنوان یه عضو فعال تو کمیته چه کاری میتونیم تو این زمینه انجام بدیم؟؟وظیفه ما چیه؟چطور میشه این طرز فکرو تغییر داد؟
ژانویه 17, 2011 در 1:29 ب.ظ #7133aminima
مشارکت کنندهیا باید فرهنگ سازی بشه، یا زور !
ژانویه 19, 2011 در 2:39 ب.ظ #7134aminima
مشارکت کنندهحمیدرضا جان این مهارت هایی که میگی یاد گرفتین به ما هم بگو، چون تقریبا توی کمیته های ما چیزی یاد گرفته نمیشه. ببینیم این چیزایی که به شما میگن چه طوری هستن…
ژانویه 21, 2011 در 8:32 ق.ظ #7135aminima
مشارکت کنندهآقا چه چیزایی یه اینا یاد دادن! spss! احسنت… احسنت… آره آپلود کنی میذارمش توی مخزن. میدونی که چه طوری؟ (البته اول درستو بخون.)
ژوئن 22, 2011 در 7:58 ق.ظ #7136ناشناس
غیرفعالروحيه پژوهشگري بزرگترين چيزيه كه مي تونيد تو اين كميته ها پيدا كنيد
ژوئن 25, 2011 در 11:04 ق.ظ #7137parham
کاربرفعلا اسلایدهای کارگاه spss و آنالیز مقدمانی شبکه همکار تهران رو راسه امین ایمیل کردم که خود امین زحمتشو بکشه بذاره رو سایت..
ژوئن 25, 2011 در 6:55 ب.ظ #7138parham
کاربرجزوه های “سرچ پاب مد و Sciecedirect و ELSEVIER و بقیه پایگاههای اطلاعاتی”، “اخلاق در پژوهش” که به نظرم مهم ترین بخش پژوهشه رو هم برای امین! فرستادم 🙂
باقی زحمتش میافته گردن امین، الکی که مدیر سایت نشده 🙂یه چیز جالب دیگه که فکر کنم به دردتون بخوره اسلاید های workshop های دانشگاه تهرانه (ANALYTICAL STATISTICS, انواع مطالعات, SAMPLING, RCT, MEDICAL SEARCHING, DIAGNOSTIC TESTS, CONFOUNDING و….)، اون یکی رو دیگه رو سایت آپلود کردم، بالاخره شد
البته اینا چیزایی بود که تو ارشیو خودم داشتم، اگه بشه اسلایهای تمام workshop های نتورک تهران و دانشگاه خودمونو روی مدنت آپلود میکنم، امیدوارم به دردتون بخوره…
ژوئن 26, 2011 در 1:47 ب.ظ #7139aminima
مشارکت کنندهدکتر جان یک مشکلی وجود داره! لطف کن اسامی فایل ها رو انگلیسی کن و فایل فشرده ها هم zip باشند. نه rar. سیستم من فایل با اسم فارسی رو از توی فشرده نمیاره بیرون
نکته ی مهم اینه که شما اجازه ی آپلود این فایل ها رو در اینترنت از اینها گرفتی؟! چون یکیشون رو من دیدم زده بود موسسه ی نسیم ایمان. یا همین نتورک تهران که میگی بقیه با قرار دادن اینها در اینترنت و سایت ما مشکلی ندارن؟
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.