انحلال دانشگاه ایران؟؟؟

انجمن ها اخبار دانشجویی انحلال دانشگاه ایران؟؟؟

برچسب ها: 

• این موضوع خالی است.
در حال نمایش 10 نوشته (از کل 25)
  • نویسنده
    zahra68n
    کاربر

ممنون دکتر امیر.

3روزه تحصن کردیم. همه کلاسا و امتحانا کنسل شده. بیمارستانا تعطیلن. چند تا بیانیه دادیم. امروز بچه ها رفتن داخل مجلس. سر در دانشگاه تهران رو آوردیم پایین!!! استاد ها هم فقط ازمون حمایت کردن. به نظرتون دیگه چیکار باید بکنیم؟

2روز اول از طرف صداوسیما اومدن اما هیچ خبری نشد حتی یه جمله. ولی 3 روزه BBC داره نشونمون میده! الان میگن چون BBC نشونشون داده اینا فتنه گرن!

محاصره مون از طرف نیروهای عزیز انتظامی هم تو این 3 روز از نکات شایان ذکره!!!!

baqeri
    کاربر

امروز منم یه چند دقیقه ای با جلوی مجلس بودم….

مثل اینکه همه استدلال آقایون به این خلاصه میشه: قدرتمندتر شدن دانشگاه تهران و بهتر شدن وضعیتش تو رنکینگ ها و یکی هم یکپارچه سازی خدمات بهداشتی در سطح شهر…

واقعا برای این آدمای مغز فندقی متاسفم…یکی نیست بگه بابا یه شما دارید با دست خودتون رقابت و پیشرفت رو می کشید….می دونید چه قدر هزینه شده و چه زحمت هایی که کشیده نشده تا یه دانشگاه بزرگ مثل ایران درست بشه… و بتونه به خودش هویت بده،…اونوقت آقایون به یک باره می زنن همه چی رو نابود می کنن…

تصور من اینه که اینا حاصل جاه طلبی های لاریجانیه،…هر کاری که میخواد داره برا گسترش دانشگاهش می کنه…

من نمی دونم شاید واقعا گسترش دانشگاه ها تو پایتخت مملکت به صلاح نباشه ولی اینجوری هم با تاریخ و هویت یه دانشگاه برخورد کردن خیلی دور از ذهنه….

aminima
    مشارکت کننده

چرا شلوغش میکنید؟!! منحل کردن دانشگاهو دیگه! این که چیزی نیست آخه! هیچ کاری هم از دستتون ساخته نیست. این رو مطمئن باشید.

zahra68n
    کاربر

ما تا آخرین لحظه میمونیم رو حرفمون. مجلس با ماست. حداقل ش هم اینه که با ذلت نمیریم با عزت میریم.

emerson
    کاربر

آفرين دكتر زهرا

مهم اينه كه استقامت كنيد اگه نتيجه داد چه بهتر اگه نداد حداقل اعتراض خودتونو اعلام و تلاشتونو كرديد و ديگه دلتون نميسوزه كه كاري نكرديد

مام از راه دور پشتيباني ميكنيم، دعا ميكنم خداوند كمكتون كنه تا به حقتون برسيد.

emerson
    کاربر

بيانات خانم دكتر وزير گرام ما رو تو تلويزيون ديد(گفتگوي ويژه خبري شبكه 2)؟ خب قانع شديد كه چرا دانشگاه رو منحل كردن ديگه؟!!!

aminima
    مشارکت کننده

نه، مگه چی گفت؟

zahra68n
    کاربر

بله فرمودن حداقل ش اینه که میتونیم در رشته ی خودمون به تحصیل بپردازیم!!! من عاشقشونم واقعا. یعنی گلابی هم شعورش ….

emerson
    کاربر

دكتر زهرا جديد چه خبر؟ اوضاعتون چجوره؟ تحصن و اين حرفا ديگه تموم شد ديگه؟ الان چه كار ميكنيد؟ كجاييد؟ چكار ميكنيد؟

zahra68n
    کاربر

سلامتی خبری نیست. همه چی آرومه ما چقدر خوشحالیم و اینا… تحصن ها تموم شد 70 تا از بچه ها رو گرفتن بردن کمیته امنیت ملی. ما هم بالاخره رفتیم سر کلاس. لاریجانی هم به اتفاق دوستان اومدن تو دانشگاه ما مستقر شدن. از ترم دیگه هم احتمالا دانشگاه تهرانی ها میخوان بیان. ما رو پرت میکنن بیرون!!  ایناش مهم نیست بیشتر واسه بیمارستانا نگرانیم. هرچی باشه استادای اونا سوالات علوم پایه رو طرح میکنن. ما بیچاره میشیم اگه بیمارستانای آموزشیمون هم ادغام بشه.

در حال نمایش 10 نوشته (از کل 25)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.