تست هاي شخصيت

انجمن ها روانشناسی تست هاي شخصيت

• این موضوع خالی است.
در حال نمایش 15 نوشته (از کل 107)
  • نویسنده
    emerson
    کاربر

بنده هم 34 شدم!

elhami
    کاربر

ممنون از اعلام امتیازاتون!

یه چیزی به ذهنم رسید! چطوره هر کسی کنار امتیازش بگه تصورش از خودش چیه؟! یعنی منظورم اینه که براساس شناختی که از خودش داره و رفتارایی که انجام میده و روحیاتش فکر میکنه کدوم نیمکره ش فعال تره؟! میخوام ببینم نتیجه این تست چقدر با تصورات ما از خودمون همخونی داره!

نظرتون چیه؟موافقید؟ اینجوری هیجانش بیشتره!

zahra68n
    کاربر

من جا موندم!! 37  ترکوندم!

موافقم. به نظرم نیمکره راست مغزم  باید فعال ترباشه. منطق و اینا

ویرایش:  چپ ، منطق و اینا!!  ایناش خیلی مهمه ها 😀

parham
    کاربر

چه جالب، منم 37شدم.

فکر کنم خیلی خیلی آدم خوبی !!!!!!! باشم :))

بی صبرانه درانتظار جواب تستیم…

elhami
    کاربر

ممنون از جواباتون!

آقای دکتر خوب بودن یا نبودن خیلیم ربط به امتیاز بالا نداره ها! یه جور تست شخصیته، واسه هرکی یه مدلی درمیاد! راستی فراموش کردید نظرتونو بگید، با این امتیازتون فکر میکنید کدوم نیمکره مغزتون فعالتره؟

elhami
    کاربر

اگه اجازه بدید فعلا جوابشو نمیذارم تا بقیه دوستان هم نظرشونو بدن!

parham
    کاربر

فکر کنم جواب 37 من یعنی 2تاش غیر فعال !!! :))

اینجوری باشه آبرومون میره که :))

parham
    کاربر

نیم کره ی چپ خوبه یا راست؟!!

خانم دکتر، یه کاری کن جواب تست ما همون نیم کره چپ دربیاد 🙂

emerson
    کاربر

من که 34 شدم خیلی به امتیاز کاری ندارم به نظر شخص خودم ما عموما آدمهایی هستیم که خیلی خیلی کم با نیمکره راست کار میکنیم و نیمکره چپ حکمرانی میکنه! من خودمم بیشتر اوقات چپم فعاله ولی سعی میکنم از راست کار بکشم و گهگاهی راست هم کارهای مهمی برام انجام میده!

راستی دوستان عزیز از نوروآناتومی که یادشونه نیمکره راست و چپ کارشون چیا بوده؟!

zahra68n
    کاربر

فکر کنم نیمکره راست واسه احساسات بود و چپ واسه منطق و استدلال.

اشتباه گفتم بالا!! 😀

elhami
    کاربر

همین؟!

پس بقیه کجان؟؟ بقیه دوستان نمیخوان نظر بدن؟

بابا نترسید از جوابا! اصلا مهم نیست! فوقش یه کم جوابا جوک میشه دور هم میخندیم، شمام یه ثوابی میبری! بخیل نباشید دیگه!!!

منتظرما!!! بدو ماشا الله!!!!

drneda
    کاربر

منم 29 شده ام!!!!

نیمکره راستی بودم فک کنم!

elhami
    کاربر

خب دیگه فکر کنم کم کم دیگه باید جواب تستو بذارم! انگار کس دیگه ای نظر نمیده! امشب بالاخره میفهمید که راستی هستید یا چپی؟!!!!

elhami
    کاربر

اینم جواب :

بین ‌35 تا 50 امتیاز:
    این‌ امتیاز نمایانگر آن‌ است‌ كه‌ شما یك‌ شخص‌راست‌ مغز هستید. سمت‌ راست‌ مغز كنترل‌ كننده‌ توانایی‌های‌ فضایی‌، درك‌ و احساس‌ هنرمندانه‌ و افكارخلاقانه‌ و مبتكرانه‌ است‌.
    نیمكره‌ راست‌ مغز است‌ كه‌ مسئله
    را به‌ طور كلی‌ وكل‌ نگرانه‌ مجسم‌ و ادراك‌ می‌كند. به‌ عبارت دیگر، شما مایلید به‌ جای‌ مشاهده‌ جزییات‌ سازنده‌ وتشكیل‌ دهنده‌، تصویر اصلی‌ و بزرگ‌ را ببینید.
    به‌همین‌ شكل‌، نیمكره‌ راست‌ مغز است‌ كه‌ یك‌ الگوی‌كلی‌ را از قطعات‌ جزیی‌ و فردی‌ بازسازی‌ می‌كند و نقطه‌نظرات‌ و نگرش‌های‌ جدید را به‌ وجود می‌آورد.
    یك‌ شخص‌ راست‌ مغز، از استعداد هنر و موسیقی‌برخوردار است‌ و به‌ كند و كاو در آداب‌،مناسك‌،تشریفات‌،
    آیین‌، شعائر، عرفان‌ و تصوف‌ علاقه‌ خاصی‌دارد. به‌ عنوان‌ یك‌ شخص‌ راست مغز، عمدتا مایلیدبه‌ شیوه‌ای‌ خلاقانه‌ و ناخودآگاه‌ مسایل‌ جدید را یادبگیرید و همین‌ منتهی‌ به‌ یك واكنش‌ احساسی‌،عاطفی‌ نسبت‌ به‌ شرایط و موقعیت‌های‌ تحلیل‌ گرایانه‌می‌شود. در بسیاری‌ از موارد، وقتی‌ پاسخ‌ صحیح‌ یك‌ سؤال‌ یا مشكل‌ را دریافت‌ می‌كنید، بدون‌ آن‌ كه ‌بفهمید این‌ پاسخ چگونه‌ حاصل‌ شده‌ است‌، به‌ شهودو الهام‌ (حس‌ ششم‌) خودتان‌ تكیه‌ می‌نمایید.
    نیمكره‌ چپ‌ مغز مسئله
    ‌ را به‌ صورت‌ سلسله‌ وارتجزیه‌ و تحلیل‌ می‌كند، در حالی‌ كه‌ نیمكره‌ راست‌ به‌ ندرت‌ چنین‌ پردازشی‌ را ایفا می‌نماید. در نتیجه‌، به‌عنوان‌ یك‌ شخص‌ راست‌ مغز، بدون‌ آن‌ كه‌ اولین‌ كار رابه‌ اتمام‌ برسانید، مایلید از این‌ شاخه‌ به آن‌ شاخه بپریدو به‌ سراغ‌ كار دیگری‌ بروید. این‌ یك‌ نقطه‌ ضعف ‌محسوب‌ می‌شود، چرا كه‌ گاهی اوقات‌ خودتان‌ را باكارهای‌ متعدد ناتمامی‌ مواجه‌ می‌بینید. از این‌ رو،فهرست‌ سازی‌ و برنامه ریزی‌ زمان‌ بندی‌ شده‌ را ازهمین‌ حالا آغاز كنید تا نظم‌ و ترتیب‌ یافته‌ و بدون‌فرار از كاری‌ و شروع‌ كار دیگری‌، به‌ نحو مؤثری‌ كارها رابه‌ پایان‌ برسانید.

بین 16 تا 34 امتیاز
    امتیاز شمانمایانگرآن‌ است‌ كه‌ شما از تعادلی‌متناسب‌ بین‌ دو نیمكره‌ چپ‌ و راست‌ مغزتان ‌برخوردارید. به‌ عبارت‌ دیگر، هیچ‌ نیمكره‌ای‌ بردیگری‌ غلبه‌ و سلطه‌ ندارد.
    اگرچه‌، ممكن‌ است‌
    این‌ حالت‌ یك‌ مزیت‌ چشمگیربه‌ حساب‌ بیاید، ولی‌ دال‌ بر آسودگی‌ خاطر نیست‌.مشكل‌ در رابطه‌ با این‌ افراد، این‌ است‌ كه‌ شما بیشتراز یك‌ شخص‌ راست‌ مغز یا چپ‌ مغز، از كشمكش‌ها وتضادهای‌ درونی‌ رنج‌ می‌برید.
    گاهی‌ اوقات‌،
    این‌ كشمكش‌ها و تضادها بین‌ نحوه‌احساس‌ و نحوه‌ تفكر شما خواهد بود و هم‌ چنین درمواجهه‌ با مشكلات‌ و تعبیر و تفسیر اطلاعات‌ باموانعی‌ روبرو می‌شوید. گاهی‌، جزئیاتی‌ كه‌ برای ‌نیمكره‌ راست‌ مغز، مهم‌ هستند، به‌ واسطه‌ نیمكره‌چپ‌ نادیده‌ گرفته‌ می‌شوند و بالعكس‌. و همین‌می‌تواند یك‌ مانع‌ و سد راه‌ در جهت‌ مرحله‌ مؤثریادگیری‌ یا به‌ پایان‌ رساندن‌ كارها باشد.
    از جنبه‌ مثبت‌، نقطه‌ قوت‌
    این‌ اشخاص‌ در این‌است‌ كه‌ آنها در هنگام‌ حل‌ یك‌ مشكل می‌توانند همزمان‌ و توأما تصویر اصلی‌ و بزرگ‌ و جزییات‌ضروری‌ را ادراك‌ كنند. هم‌ چنین‌، از مهارت‌های‌ كلامی‌مؤثری‌ در جهت‌ ترجمه‌ و تعبیر مسئله‌ شهودی‌برخوردارند، طوری‌ كه‌ دیگران می‌توانند آن‌ را به‌راحتی‌ درك‌ كنند و در عین‌ حال‌ قادرید نقطه‌ نظرات‌برتر را تشخیص‌ دهید
    یكی‌ از مزیای‌
    این‌ افراد در این‌ است‌ كه‌ آنها ازتوانایی‌ طبیعی‌ انعطاف‌ بالای‌ ذهنی‌ و فكری‌ برخوردارند و از این‌ رو می‌توانند به‌ راحتی‌ در مواجهه‌با مشكلات‌ چند بعدی‌ به‌ حل‌ آن بپردازند.

زیر 16 امتیاز:
    امتیاز شما نمایانگرآن‌ است‌ كه‌ شما عمدتا یك ‌شخص‌ چپ‌ مغز هستید. نیمكره‌ چپ‌ مغز، تحلیل گراست‌ و به‌ شیوه‌ای‌ منطقی‌ و عقلایی‌ و ترتیبی‌ عمل‌می‌كند. این‌ نیمكره‌ مسئول‌ و كنترل‌ كننده‌ زبان‌، بررسی‌های‌ علمی‌، عقلانیت‌، و خردمندی‌ است‌. شخص‌ چپ‌ مغز، مایل‌ است‌ به‌ شیوه‌ای‌ خطی‌، به‌پردازش‌ اطلاعات‌ عمل‌ كند، به‌ عبارت‌ دیگر ازبخش‌های‌ كوچك‌ شروع‌ كرده‌ و به‌ بالا می‌رود، درحالی‌ كه‌ شخص‌ راست‌ مغز بر عكس‌ عمل‌ می‌كند وابتدا تصویر اصلی‌ و بزرگ‌ را مجسم‌ می‌نماید.
    هم‌ چنین‌، نیمكره‌ چپ‌ به‌ توالی‌ به‌ پردازش‌اطلاعات‌ عمل‌ می‌كند، برعكس‌ نیمكره‌ راست‌ كه به‌صورت‌ اتفاقی‌ عمل‌ می‌كند، از
    این‌ رو، اشخاص‌ چپ‌مغز، می‌توانند حسابدار و برنامه دهنده‌های‌ خوبی‌ ازكار در آیند.
    هم‌ چنین‌، نقطه‌ قوت‌
    این‌ اشخاص‌ درشرح‌ و بسط و توضیح‌ خوب مسائل‌ به‌ صورت‌ پیاپی‌ و متوالی‌ است.
    به‌ كارگیری‌ برخی‌ از راهكارهای‌ نیمكره‌ راست‌یكی‌ از مزیای‌ نیمكره‌ چپ‌ محسوب‌ می‌شود، به‌خصوص‌ در زمینه‌ توسعه‌ و گسترش‌ مهارت‌های‌خلاقانه‌ اندیشی‌ و شهودی‌. به‌ عنوان‌ مثال‌، یك‌دانش‌آموز راست‌ مغز در كلاس‌ درس‌، ممكن‌ است‌ درهنگام‌ سخنرانی‌ معلم‌ در وضعیت‌ نامطلوبی‌ قرارداشته‌ باشد، مگر آن‌ كه‌ ابتدا یك‌ برداشت‌ و دید كلی‌از مطلب‌ به‌ او داده‌ شود.
    چرا كه‌ آنها اساسا نیاز دارندكه‌ به‌ دقت‌ علت‌ و عملی‌ را كه‌ انجام‌ می‌دهند، بدانند.به‌ عبارت‌ دیگر، ممكن‌ است‌ یك‌ دانش‌آموز راست‌مغز، نگرش‌ زیاد و دقیق‌ به‌ مسائ
    ل‌ را ضروری‌ تلقی‌نكند، در حالی‌ كه‌ انجام‌ آن‌ را مؤثر و مفید در نظربگیرد.

zahra68n
    کاربر

فکر نمیکردم انقدر آدم خلاق و مبتکر و هنرمند و بااحساسی باشم!!!!!! /:)  جل الخالق 😀

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 107)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.