استرس پزشکی خوندن

انجمن ها آموزش پزشکی استرس پزشکی خوندن

برچسب ها: ,

• این موضوع خالی است.
در حال نمایش 5 نوشته (از کل 20)
  • نویسنده
    soheil
    کاربر

سلام. منم به دکترهای جدیدی که به جمعمون اضافه شدن از صمیم قلب تبریک میگم. در مورد دانشگاهو رتبه و این مسائل فقط یک چیزی می تونم بگم که تا الآن حتی یک استاد هم تو کلاس رتبه ی کسی رو نپرسیده و این مسائل در دانشگاه اصلا مهم نیست واقعا یک ترم که می گذره کنکور ازیادت میره . دانشگاه خیلی مهم نیست دانشجو مهمتره.  اون چیزی که باعث میشه یک پزشک از خودش رضایت پیدا کنه ، رضایت بیماران و بهبودی اونهاست و  ندیدم هیچ دکتری پس از فارغ التحصیلی روی روپوش سفیدش اسم دانشگاهشو حک کنه که کدوم دانشگاه درس خونده! مهمترین چیز اول اخلاق بعد مهارت و علمه. درضمن به روش کنکور و دبیرستان درس خوندن در دانشگاه جواب نمیده. تو یکی از تاپیک ها روش درس خوندن بحث شده حتما یک مطالعه ای بکنید. اگر سوالی داشتید مطرح کنید دوستان و بنده حتما جواب خواهیم داد. موفق باشید

negarmanavi
    کاربر

ممنون از تبریکتون دوستان.

و مرسی به خاطر تجربیات و پیشنهاداتتون.

در مورد زبان هم باید بگم ایده خیلی خوبیه.فقط مسئله اینه که من فعلا خیلی سرم شلوغه.یه خورده کارام منظم شه ، یه رفرنس مناسب واس زبان میابم و در خدمتتون هستم انشالله.

drnasim
    کاربر

سلام. من هم ان شاءالله از مهر امسال دانشجوی پزشکی دانشگاه شهید بهشتی تهران هستم.

mehrnaz
    کاربر

تبريك مي گم نسيم جان! به جمع ما خوش اومدي!

هر سوال و مشكلي داشتي درخدمتم! از هر جاي دانشكده و استادا و … البته تا جايي كه حافظه ام ياري بده و تا جايي كه از كلاس هاشون استفاده كرده باشم! 🙂

emerson
    کاربر

با سلام

من هم به سهم خودم ورود همكاران آينده رو يه اين سايت و جامعه پزشكي تبريك عرض ميكنم…

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 20)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.