body language

انجمن ها به سوی تکامل… body language

• این موضوع خالی است.
در حال نمایش 15 نوشته (از کل 46)
  • نویسنده
    emerson
    کاربر

من كامل متوجه سوالتون نشدم اگه ميشهfarmehr‏ جان بيشتر توضيح بده!
    نياز به لمس؟ آرامش با لمس؟خوب لمس توسط خود فرد يا فرد ديگه اگه به صورت رفلكسولوژي باشه خوب نتيجه فرق نميكنه اما مطمئنا توسط فرد ديگه و جنس مقابل به خاطر اختلاط انرژي يا همون هاله هاي انرژي ميتونه باعث آرامش و يا نتايج مختلفي بشه.
    كسي كه نياز به آرامش داره لزوما كسب آرامش از طريق لمس نيست!
    يعني چي نوازشو دوست داره؟محبت كن كمي سوالتو باز كن…

farmehr
    کاربر

اصلا منظورم جنس مخالف نبود،چون هروقت بحث جنس مخالف باشه قضیه متفاوت میشه.منطورم اینه که فردی همواره تمایل داره که مورد نوازش فرد هم جنس قرار بگیره.این نشون دهنده همون نیاز فرد به آرامشه؟

ببخشید،فکر نکنم بتونم منظورمو واضحتر بگم.

elhami
    کاربر

نظر من :

من فکر میکنم تمایل این افراد به نوازش میتونه نشانه ی نیاز به آرامش باشه..اما به این معنی نیست که آرامش ندارن! این تمایل به نوازش در افراد لمسی وجود داره و این افراد اغلب از نظر روحی انسانهای آرامی هستند و در عین حال همواره به دنبال آرامش…

emerson
    کاربر

من 2 تا مطلب به ذهنم ميرسه يكي اينكه حس لامسه در اين فرد غالب باشه و تصويرهاي ذهنيش با حس لامسه گره خورده باشه و دوم اينكه اين فرد بيش از آرامش نياز به امنيت رو حس ميكنه يعني دنبال يك پشتيبانه و احتمالا شرايطي رو داره تجربه ميكنه كه شديدا آرامششو بهم زدن و اون كاري نميتونه بكنه، بايد بيشتر بررسي باشه، احتمال اينكه شرايط روحي خاص يا نارسايي روحي رواني داشته باشه زياده…

البته شايد اينا فقط تصور من باشه!!!

farmehr
    کاربر

ممنون الهام جان و آقای امیر. این نظر که  میتونن آدمای آرومی باشن خیلی برام جالب بود.

farmehr
    کاربر

فردی رو تصور کنید که در هر حالتی با دستاش مشغول انجام کاریه. مثلا اگه وسیله ای روبروشه بدون هدف با اون وسیله بازی میکنه و اگه وسیلله ای در مقابلش نباشه با دستاش بازی میکنه. به نظر شما این حالت طبیعیه یا از این حالت اون فرد میتونیم یک حالت روحی خاص رو برداشت کنیم؟

emerson
    کاربر

ممكنه طبيعي باشه ولي من ميگم اين نشان از عدم آرامش كامل ذهنيه كه فرد نميتونه تمركز لازمو بدست بياره يعني داره سعيشو ميكنه اما يه فكر تو مغزش داره چرخ ميزنه كه جلوي تمركزشو ميگيره يا اينكه كلا آروم نيست كه اين به دلايل متفاوت روحي روانيه چون يك فرد طبيعي وقتي روي يك كار تمركز ميكنه ديگه كار متفاوتي انجام نميده، ممكن است حالتي تيك مانند باشه اما وقتي ميگه با دستاش يا يه چيزه ديگه بازي ميكنه اين نظريه رد ميشه چون تيك يك اتفاق يكسان در زمانهاي متفاوت ميفته.

elhami
    کاربر

منم با آقای دکتر موافقم..

بازی کردن با دستاش یا وسایل اطرافش میتونه از علامت های همون کلمه ی …(کاش زودتر یه جایگزین براش پیدا کنید کاربردش زیاد شده!!) استرس باشه!! احتمالا این آدم از اون دست آدماییه که عادت داشته چند تا کار مهم رو همزمان با هم انجام بده و همین به تدریج باعث تشویش خاطر اون فرد شده…الان مرتب تو ذهنش با خودش درگیره و همه اش فکر میکنه یه کار ناتمام داشته که انجام نداده و به شدت کلافه است…با حرکات دستش تلاش میکنه از این موقعیت تنش زای متصور در ذهن خودش رو دور کنه اما کنترل ذهنش از دستش خارج شده…

farmehr
    کاربر

یعنی به نظرتون چنین فردی چندان آرامش ذهنی نداره دیگه؟ فکر میکنید تمرینات ریلکسیشن بتونه به این فرد کمکی کنه؟

و یه سوال دیگه. اگه این فرد  شروع کنه به عادت دادن خودش برای ترک این حالت،ممکنه دجار مشکلی مثل بیقراری بشه؟

و ممنون از نظراتتون.

emerson
    کاربر

نه! 100% ميتونه كمك كننده باشه به شرط انجام درست تمرينات، خيالتون راحت،

خيلي بعيد ميدونم مشكلي پيش بياد!!! بهش بگيد تمريناتو شروع كنه و توكلش به خدا باشه…

farmehr
    کاربر

ممنون آقای دکتر. خودم هم تضمیم دارم اون تمریناتو شروع کنم.

emerson
    کاربر

خواص  body language

۱-   پیام رسانی از طریق زبان بدن بطور نا خودآگاه منتقل میشود

۲-   تعداد و تنوع اشارات و حرکات بکاررفته در زبان بدن بسیار زیاد است

۳-   زبان گفتاری در کنار زبان بدن در جامعه امروز نقش بسیار مهمی پیدا کرده

۴-   خیلی ها در استفاده مؤثر از زبان گفتاری عاجزند لذا میتوانند از این زبان استفاده کنند پس از این طریق میتواننند بیشتر تاثیر بگذارند .

۵-   در مخصوصاًفروشندگان زبان بدن از زبان گفتاری اثر بیشتری دارد

۶-   دربین زوجهای جوان به دلیل عدم توانایی در بادی لنگویج معمولاً دعوا میشود

۷-   آیا تا به حال توجه کرده اید که افراد زشت سیرت و نفرت انگیز در رفتارشان و نگاهشان چیزی است که انسان را دفع میکند و برعکس

۸-   افراد موفق در نگاهشان اثر مثبت است و بر ما اثر مثبت میگذارد

۹-   معمولاًدر آموزش ،زبان بدن بسیار بسیار اثر گذار است و برعکس هم است معلم میتواند متوجه شود که شاگردش درس فهمیده یا نه همچنین میتواند متوجه شود که دانش آموز خسته شده یا نه

elhami
    کاربر

چه جالب!! به کاربرد زبان بدن تو روابط بین معلم و دانش آموز دقت نکرده بودم. واقعا اگه یه معلم یا استاد زبان بدن بدونه چقدر بازده تحصیلی میتونه بالا بره!

emerson
    کاربر

اي كاش چنتا كلاس واسه معلما و اساتيد در اين راجع ميگذاشتن!!!

anita
    کاربر

آخ گفتین.واقعا همچین کلاسی برای اساتید لازمه که وقتی میبینن  zZzZzZzZ تو هوای کلاس موج میزنه دیگه درس رو ادامه ندن و یه آنتراک هرچند کوتاه بدن به ما دانشجوهای بیچاره.:دی

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 46)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.