چرا کاربران سایت خیلی فعال نیستن؟!

انجمن ها مجمع عمومی سایت چرا کاربران سایت خیلی فعال نیستن؟!

• این موضوع خالی است.
در حال نمایش 14 نوشته (از کل 29)
  • نویسنده
    mehrnaz
    کاربر

به نظر من اين سايت ناشناخته مونده!‌ خيلي ها نمي شناسند!

اينجا احتياج به تبليغات وسيع داره!

در ضمن! يه مقدار هم بي اعتمادي وجود داره! …

aminima
    مشارکت کننده

برای تبلیغات گسترده، نیاز به همکاری جدی چند تا از اعضای سایت داریم. توی هر دانشگاه، یک نفر مسئول میشه در روز اول مهر که ورودی های جدید میان، یا روز ثبت نام اون ها اگه نگدشته یاشه، یک سری برچسب ها یا کاغذ های معرفی کننده ی سایت رو بین بچه های جدید توزیع کنه.

من برگردم به این موضوع رسیدگی میکنم.

بی اعتمادی نسبت به چی؟ نسبت به مدیر؟ یا چی؟ لطفا بیشتر توضیح بدید…

mehrnaz
    کاربر

به نظر من تبليغات رو تو نت انجام بدبد خوبه! كاربراي اينجا كسايي اند كه اهل وبگردي اند! به نظر من از بين دانشجويان علوم پزشكي وبلاگ نويس خيلي مخاطب خواهيد داشت! تو وبلاگ ها تبليغ كنيد! به خصوص كه به هم لينك هم هستند!

در مورد بي اعتمادي من تجربه ي خودم رو مي گم! بعد از اينكه تاپيك كميته دانشجويي مركز توسعه رو باز كردم، وقتي تو جلسه ي مشترك مطرح كردم، مسئولمون گفت تا وقتي كه جايي رو نمي شناسيد و مطمئن نيستيد و از اين حرفا!!! حرفي نزنيد! آخرشم گفتند تو جاهاي غير رسمي و … نگيد! از اين لحاظ مي گم… البته خيلي موضوع مهمي نيست! ولي خب به هر حال اينجا رسميت نداره!

aminima
    مشارکت کننده

اصلا منظور شما از رسمیت داشتن چیه؟! اگه اینه که اینجا از طرف دولت مجوزی چیزی داشته باشه که بهش بگیم رسمی، خب هرگز این نیست و نخواهد بود. دیگه توی اینترنت کشوری وجود نداره که بخوایم مفهوم رسمی بودن رو به یک سایتی بدیم. البته جدا از سایت های دولتی.

اینترنت قانون خودش رو داره و ربطی به قانون کشورها نداره. اینترنت یعنی شبکه بین المللی. رسمیت، من منظور شما رو متوجه نمیشم، ما که یک ارگان یا یک سازمان به ثبت رسیده نیستیم، اینجا حاصل از یک حرکت فردی است که حالا تبدیل شده به یک حرکت گروهی. ما باید برای خودمون رسمیت داشته باشیم.

mehrnaz
    کاربر

حرف شما رو قبول دارم! منم اصلا پيشنهاد نمي كنم كه از طرف دولت باشه! يه همچشن سايتي! چون در اون صورت يعني نظارت شديد! فقط مي خواستم بگم اين ديدگاه گاهي وجود داره و هست و من باهاش مواجه شدم! يعني به من اجازه نداد كه اونجوري كه خودم مي خواستم اعلام كنم و …

emerson
    کاربر

خانم دکتر این دیدگاهارو رها کنید وهر فعالیتی که میتونید بکنید انجام بدبد، نظر بدید و این چنین حرفهای مسخره ای رو فراموش کنید که مسئولین از این دست مزخرفات زیاد میگن،،

mehrnaz
    کاربر

قبول دارم كه برخي مسئولين مزخرفيات مي گن! ولي مسئول با مسئول هم فرق داره! در ثاني، وقتي ما زير نظر يكي كار مي كنيم و خودمون پذيرفتيم كه هدايتمون تو زمينه اي با كسي باشه، بايد به نصيحت هاش توجه كنيم! (البته بگم كه ما هم كاملا و هميشه اجرا نمي كنيم!) صرفا مي خواستم بگم اين ديدگاه هست! كار خاصي هم نميشه كرد!

soheil
    کاربر

سلام

گویا مشکل اینترنت اکسپلورر با سایت هم حل شده

theadmin
    مدیرکل

مشکل سفید شدن صفحه در بعضی مواقع، حل شد. 🙂

emerson
    کاربر

از تلاش هات کمال تشکر رو دارم

ممنون

xanax
    کاربر

اقا سایتو خیلیا نمیشناسن

اگه میتونین هرچه بیشتر بشناسونین

قطعن با این کار کاربرا زیاد و زیادتر میشن

بعدشم کاربر فعال کم نداریم

aminima
    مشارکت کننده

بله حق با شما است. سایت رو خیلی ها نمیشناسند. باید برای سایت در حد یک برگ A5 نوشته ای تهیه بشه تا به کمک دوستان در کلاس های درس روی بورد نصب بشه. همچنین سایت برچسب هایی داره که به عنوان تبلیغات در همایش های دانشجویی اگه خودم باشم پخش میکنم. که این برچسب ها باید در اختیار افراد علاقه مند برای کمک به پخششون قرار بگیره.

شما آیا ایده ی خاصی دارید؟

farmehr
    کاربر

درسته که سایت رو خیلیا نمیشناسن اما فکر کنم هر کدوم از اعضای سایت روزانه یه مطلب بزاره غوغا میشه. خیلی از اعضا میرن و بای بای. من جمله خود من که بخاطر امتحان و علوم پایه 2 ماه یا بیشتر به سایت سر نزده بودم. فکر میکنید اگه کل دانشوهای پزشکی کشور هم عضو این سایت شن چند نفرشون فعال بشن؟

zahra68n
    کاربر

به نظرم زیادی دارین سخت میگیرین. مگه یه سر زدن و کامنت گذاشتن چقدر وقت میگیره؟؟ منم علوم پایه داشتم اما فقط 3، 4 روز آخر نیومدم اینجا.

من زیاد سر میزنم اما خیلی وقت ها واقعا هیج نظری ندارم که بدم! نمیدونم چرا اینجوریه

در حال نمایش 14 نوشته (از کل 29)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.