› انجمن ها › پزشکان چند بعدی › کدوم کار مهمتره؟!
- این موضوع خالی است.
-
نویسندهنوشتهها
-
سپتامبر 4, 2010 در 7:47 ب.ظ #4870
emerson
کاربرراستش منم زمان دبيرستان عاشق رياضي فيزيك بودم الانم دوست دارم اما چه سود؟!
تحليل كه فكر نميكنم ولي چون مسائل رياضياتي كار نميكنن مغزشون آمادگيشو از دست ميده كه با تمرين دوباره ميتونن بدستش بيارن!
من كه كار خاصي نميكنم يعني تا حالاش احساس نياز به كاري رو حس نكردم! البته بايد بگيد منظورتون از پرورش ذهني چيه؟!
سپتامبر 6, 2010 در 9:29 ب.ظ #4871mehrnaz
کاربرمنظورم اينه كه وقتي طولاني مدت از مباحث رياضي و فيزيك دور هستيم و دائم داريم كتاب هاي حفظي مي خونيم، قدرت تحليل ذهن (يا به قول شما همون آمادگي) كم مي شه!
به نظر من قدرت تحليل خوب و ارتباط برقرار كردن و خلاقيت به خرج دادن كه در دروسي مثل رياضي فيزيك خيلي پرورش پيدا مي كنه، تو بالين خيلي كمك كننده است! و كلا تو حل هر مسئله اي! (حتي تو حوزه هم دروس رياضي و نجوم رو مي خوندند!!) ولي تو پزشكي به خصوص سال هاي اول ذهن دانشجوها از اين موضوع خيلي فاصله مي گيره. به نظر من اين هدر رفتن بخشي از استعدادهاي نخبه هاي ماست…
من دلم مي خواست خودم فيزيك رو بخونم. ولي كو وقت اين كارها؟!
شايد انجام يه سري بازي هاي ذهني يا تست هاي هوش و … مفيد باشه…
شماها پيشنهادي نداريد؟
سپتامبر 6, 2010 در 9:57 ب.ظ #4872emerson
کاربرحق با شماست ولي اينم از همون موضوعاتيه كه بايد حسرتشو بخوريم!!!
پيشنهاد: نقطه بازي خوبه؟!!!
سپتامبر 6, 2010 در 9:59 ب.ظ #4873elhami
کاربرکنار پیشنهادایی که بقیه قراره بدن و من با همشون موافقم ، پیشنهاد من اینه که هر هفته رو یه مسئله هندسه کار کنید ، ذهن رو باز میکنه و قدرت تحلیل مسائل رو در شما بالا میبره…امتحانش ضرر نداره!!یه بار امتحانش کنید دیگه دوست ندارید رهاش کنید…
سپتامبر 7, 2010 در 1:42 ب.ظ #4874nahid
کاربرمن خیلی با هندسه موافقم چون دبیرستان خیلی از هندسه خوشم میومد….مشکل من اینه که مسئله خوب هندسه از کجا بیارم.شما سایت یا کتاب خوبی میشناسید؟
سپتامبر 7, 2010 در 5:05 ب.ظ #4875elhami
کاربرمجله ریاضی برهان رو نمیدونم تا چه حد باهاش آشنایید. سوالات خیلی خوبی تو ریاضی به ویژه هندسه میتونید توش پیدا کنید..
اگه بخواید من میتونم تو گروه معما از این دست سوالات براتون بذارم که حلش کنید…
سپتامبر 7, 2010 در 8:06 ب.ظ #4876mehrnaz
کاربردر جواب دكتر امير : نقطه بازي اگه جواب مي داد كه الان بايد ما نخبه مي بوديم! (يكي از بازي هاي روتين سر كلاس هاي دانشگاهه ديگه!)
اما پيشنهاد مسئله هاي هندسه خيلي خوبه! من به فيزيك هم خيلي علاقه دارم. اگه مسئه هاش رو رو سايت بذاريد خيلي خوبه…
سپتامبر 7, 2010 در 8:16 ب.ظ #4877thehero
کاربرفقط اگه فیزیک گذاشتید لطفا فقط مکانیک بزارین.تا نیاز به فرمولو این چیزا نباشه.شاید منم چنتا از هالیدی پیدا کردم
سپتامبر 7, 2010 در 8:42 ب.ظ #4878emerson
کاربرجواب mehrnaz: آخه ما سر كلاس يا نميامديم ميرفتيم واليبال بازي ميكرديم يا اگه ميامديم ازين بازي بلوتوثي ها ميكرديم، عمق فاجعه وقتي بود كه 90% كلاس مشغول بازي بودن، نقطه بازي ديگه خيلي قديمي شده!!!
هر كي زحمت مسئله هارو بكشه لطف بزرگي به اعضا كرده…
سپتامبر 8, 2010 در 9:23 ق.ظ #4879soheil
کاربرمن که بین ریاضی و فیزیک و هندسه هیچکدوم رو انتخاب نمی کنم با وجود اینکه در دبیرستان علاقه داشتم و تو این درسا قوی بودم. من خودم به شخصه با موزیک بیشتر از هرچیز دیگه ارتباط برقرار میکنم. مخصوصا موزیک های معروف مثل موزیک متن فیلم های معروف، آهنگ های یانی،بعضی قطعات بتهوون، آهنگ های قمیشی و کلا پیانو و گیتار ملایم. هروقت خسته میشم موزیک متن فیلم سینماپارادیزو گوش می کنم و واقعا احساس می کنم که موزیک با من حرف می زنه. من وقتی موزیک گوش می دم مخصوصا ترکیب چند ساز ، برام خیلی لذت بخشه که تمرکز کنم رو یه ساز تا آخر آهنگ. مثلا یه موزیکی 3 تا گیتار با یک پس زمینه پیانو داره و من دوست دارم هربار که گوش میدم فقط روی یک سازش تمرکز کنم و این برای من لذت بخشه مخصوصا وقتی که تصور کنم که حرکات انگشت نوازنده موقع نواختن چطوره! این برای من لذت بخش ترین کاره و با وجود اینکه تا حالا وقت یا بهتره بگم همت یادگرفتن ساز دلخواهم رو نداشتم ولی مطمئنم یه روز دنبال موسیقی میرم. شما چطور؟ رابطتون با موسیقی چطوره؟
سپتامبر 8, 2010 در 4:54 ب.ظ #4880farmehr
کاربرمنم از هندسه خیلی خوشم میومد.به نظرم بهترین درسی بود که در کل زندگیم خوندم.اگه بشه مسائل هندسه بذاریم تو سایت واقعا عالی میشه
و خیلی هم به موسیقی علاقه دارم،بخصوص پیانو وبه نظرم کارای رابرت مایلز بینظیره.
سپتامبر 8, 2010 در 6:16 ب.ظ #4881emerson
کاربرموسيقي تو روح آدمه، منم خيلي به موسيقي هاي آرام به خصوص اگر پيانو به تنهايي باشه علاقه دارم… البته هر سازي اگر نوازندش استاد باشه باعث آرامش ميشه!!!
سپتامبر 22, 2010 در 6:59 ب.ظ #4882140m81m68
کاربرببینید نظر همگی در مورد مسائل ریاضیو فیزیک یا هندسه خوبه. اما من با آقا سهیل بیشتر موافقم آخه مگه ما چقد وقت آزاد داریم که بخوایم همونم دوباره بزاریم رو مسائل درسی؟من که اگه مغزمم تحلیل بره……
سپتامبر 22, 2010 در 7:06 ب.ظ #4883emerson
کاربراگه ازش كار نكشيد تحليل ميره!!!
تازه اون قدريم وقت نميگيره!!!
سپتامبر 23, 2010 در 9:16 ق.ظ #4884ناشناس
غیرفعالsalam manam ba negin joon movafeqam man khodam hala shabo rooz mishinam barname rizi mikonam vase darsam bazam bayad yeki 2 saat qarz begiram dge be hich kari joz darsaye khodam nemitoonam beresam alan koli ketabaye qeire darsie nakhoonde daram hameanbar shode inqadam ke riazi ina kar nakardam ehsas mikonam mokham vaqean vase riazi tahlil rafte……..
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.