- این موضوع خالی است.
-
نویسندهنوشتهها
-
آوریل 13, 2011 در 1:52 ب.ظ #4473
aminima
مشارکت کنندهبه کسی که احتمال پیروزی نمی دهد هرگز اعتماد نکنید.
آوریل 13, 2011 در 7:11 ب.ظ #4474elhami
کاربرچه مهمانان بي دردسري هستند مردگان؛ نه به دستي ظرفي را چرك و نه به حرفي دلي را آزرده مي كنند، تنها به شمعي قانع اند و اندكي سكوت…
آوریل 15, 2011 در 7:26 ق.ظ #4475elhami
کاربرسرنوشت تو متنی ست که اگر ندانی دست های نویسندگان، اگر بدانی خود می توانی نوشت….
دکتر شریعتی
آوریل 19, 2011 در 5:29 ب.ظ #4476elhami
کاربرهمه اش که نباید ترسید، راه که بیفتیم ترسمان می ریزد…
آوریل 20, 2011 در 6:08 ب.ظ #4477elhami
کاربرنگرش، حالتي ذهني و دروني است. چه بسا كسي كه نگرش نادرست دارد مرتكب كارهاي غير اخلاقي و غير قانوني نشود
اما نگرش نادرست او سبب از هم پاشاندن تيمي خواهد شد كه در آن عضويت دارد.
جان ماكسول
یه چیزی میگم کسی نخنده لطفا، من اصلا نمیفهمم این برادر ماکسول! چی میگه، نمیدونم یا به اندازه کافی تمرکز ندارم یا واقعا درک نمیکنم، اینی که میگه یعنی چی؟! میشه یکی ترجمه کنه جمله شو، با یه مثال لطفا!
آوریل 20, 2011 در 11:35 ب.ظ #4478emerson
کاربربرداشت من اینه: هر فردی برای انجام یا عدم انجام هر کاری دلیلی داره ، هر کس ارزش هایی داره که براساس اونها کارهاشو انجام میده، ارزش هایی که میگن این کار درسته یا نه! حال ممکنه اون دلیل درست باشه یا نه اما نتیجه درستی رو به ارمغان بیاره در حالی که اون دلیل در واقع صحیح نیست!
مثالش سخته، بر فرض یه نفر دزدی نمیکنه چون میترسه بره زندان اما به نظرش دزدی کار بدی نیست و خیلیم خوبه! حال همچین فردی اگه موقعیتش پیش بیاد و مثلا هرج و مرج بشه که زندانی نباشه دزدی میکنه! میبینید دلیل اشتباه در یه مقطع زمانی نتیجه درستی داره اما ممکنه در زمانی دیگر آسیب زننده باشه!
آوریل 21, 2011 در 6:47 ب.ظ #4479elhami
کاربرممنون از توضیحتون ولی فکر کنم منظور دیگه ای داره غیر از این چیزی که شما میگید، شایدم منظورش همونه که شما میگید، نمیدونم، همین دیگه، اینشو نمیفهمم، یه جوریه!
آوریل 21, 2011 در 9:28 ب.ظ #4480emerson
کاربرمونتسکیو
آدمی اگر فقط بخواهد خوشبخت باشد به زودی موفق میگردد
ولی او می خواهد خوشبخت تر از دیگران باشد
و این مشکل است
زیرا او دیگران را خوشبخت تر از انچه هستند تصور میکند.
آوریل 22, 2011 در 6:36 ق.ظ #4481aminima
مشارکت کنندهدر مورد حرف ماکسول، من این طور فهمیدم که مثلا یک نفر ممکنه در مورد یک موضوعی دید درستی نداشته باشه. اما خب هیچ وقت سعی نکنه اون دید غلطش رو به عمل تبدیل کنه. ولی همین دید غلط این فرد، به طور ناخودآگاه تاثیر میذاره روی اطرافیانش. یا جمعی که در اون هست. و باعث بشه اون جمع دید غلطی در مورد موضوع مشترکشون پیدا کنند و در نتیجه به اون نرسند.
البته آقای ماکسول بهتر بود از اون طرف هم نگاه میکرد: یک نفر ممکنه دید درستی داشته باشه. و باعث بشه دید بقیه هم درست شه.
ماکسول منظورش اینه : یه سیب خراب یه جعبه سیب سالم رو خراب میکنه.
البته این طوری که من فهمیدم.
آوریل 22, 2011 در 10:15 ق.ظ #4482elhami
کاربرآره، خودشه انگار، من با این نظر موافقم، ممنون دکتر امین، الان دیگه کاملا فهمیدم این بنده خدا چی میگه!
آوریل 29, 2011 در 9:12 ق.ظ #4483drneda
کاربرA jug fills drop by drop…
Buddha
می 1, 2011 در 12:47 ب.ظ #4484aminima
مشارکت کنندهمؤدبانه حرف زدن دلیلی بر باشخصیت بودن یک نفر نیست. باید محتوای فکر را دید.
می 2, 2011 در 8:18 ق.ظ #4485zahra68n
کاربرThe purpose of life is a life of purpose…
می 6, 2011 در 8:22 ق.ظ #4486elhami
کاربرعمر شما از زمانی شروع می شود که اختیار سرنوشت خویش را در دست می گیرید…
می 6, 2011 در 5:48 ب.ظ #4487aminima
مشارکت کنندهلحظه ی تولد هر کس وقتی است که زندگی اش ارزش زندگی کردن پیدا کند.
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.