دانشگاه معتبر یا دانشجوی خوب؟

انجمن ها مجمع عمومی سایت دانشگاه معتبر یا دانشجوی خوب؟

• این موضوع خالی است.
در حال نمایش 15 نوشته (از کل 27)
  • نویسنده
    theadmin
    مدیرکل

در سیستم قبلی سایت، در این مورد حرفهایی زده شد و بچه ها نظراتشون رو گفتند. اگر تمایل داشتید میتونید اینجا ادامه بدید…

chekhabarbid
    کاربر

oخوبه خوبه

theadmin
    مدیرکل

setareh:
    به نظر من دانشجوی خوب کسیه که در دانشگاههای کوچیک بتونه خودشو مطرح کنه البته دانشگاه خوب خیلی تاثیر داره اما دانشجوی خوب باید این کاستی را جبران کنه…..

theadmin
    مدیرکل

امین:
    چه جوری جبران کنه؟

theadmin
    مدیرکل

دکتر امرسون:
    واقعا چه جوری؟
    آخه با استاد به درد نخور و جو و فضای نا مناسب میشه همچین کاری کرد؟
    اگرم بشه کار خیلی سختیه!!!
    ببخشید، someone کجا در حال تحصیل هستید؟

theadmin
    مدیرکل

setareh:
    درسته الان محیط دانشگاهیه و با دبیرستان فرق داره ولی همونطور که یه دانش آموز میتونه از شهر منطقه محروم با ضعیف ترین معلما رتبه تک رقمی بیاره.من خودم خیلی دوست داشتم دانشگاه شیراز قبول شم اما خوب یاسوج قبول شدم حالا هم با خودم کنار اومدم و سعی میکنم کاستی های دانشگاه را با تلاش خودم جبران کنم.ما سالای قبل تو آزمون رزیدنتی داشتیم که دانشگاه تهران قبول شد خوب اون از یه دانشگاه خیلی کوچیک تونسته به یه دانشگاه معتبر راه پیدا کنه!youخودتون کجا درس میخونید که اینفدر این کار به نظرتون سخت میاد؟!!!

theadmin
    مدیرکل

امین:
    بابا روبات که نیستیم! آدمیم! تفریح میخوایم. زندگی میخوایم! دانشگاه خوب میخوایم! میدونی اینا انگیزه ایجاد میکنه.

theadmin
    مدیرکل

دکتر امرسون:
    متاسفانه SETEREH تا حدود زیادی باهاتون موافق نیستم!
    بنده قم مشغول تحصیل هستم!
    من نمیدونم اون جا چجوریه ولی پدر بچه های ما تو این دانشگاه در اومد! از هر کجاش بگم کم گفتم! از استادای در پیتش ( البته اساتید درست و حسابی هم قبلنا بود وقتی بودجه بود و کفگیر به ته دیگ نخورده بود و قبل از اینکه به قول خودشون هیئت علمی بومی جذب کنن!!! ) بگیر تا فضای مذخرف و انواع آنتن ها و مدیریت افتضاح و … اگه بخوام همشو بگم یه تراژدی اساسی میشه!
    داغ دلمو تازه نکنید!
    آخه یه استادی که تازه فارغ التحصیل شده چه درس دادنی بلده ! ما نسل سوخته ایم چه بخواید قبول کنید چه نخواید!!!
    من ضربه بی تجربگی و بی سوادی اساتیدمو دائم دارم میخورم!
    یعنی از نظر شما استاد حسابی و فضا و بیمارستان درست تاثیرگذار نیست؟!
    بله شاید یه نفر پدر خودشو جد و آبادشو در بیاره به یه چیزی برسه اما خیلی فرق بین درس استاد و تجربه بالینیش هست تا کتاب!
    کتاب شاید به درد قبولی رزیدنتی بخوره ولی معلوم نیست که چقدر به درد بالین میخوره!
    شما ترم چندین؟ فیزیوپاتورو رد کردید؟ اگه استاجر شده باشید تا حدی منظور منو متوجه میشید!
    من آدم منفی نگری نیستم اما واقع نگر هستم، امیدوارم تونسته باشم نظرمو منتقل کرده باشم!
    پزشکی فقط درس و تئوری نیست نیاز به تجربه ای داره که باید اساتید با تجربه منتقلش بکنن!!!

theadmin
    مدیرکل

امین:
    البته ایشون منظورش این نیست که این چیزا بی تاثیره. ولی فکر میکنم داره کم لطفی میکنه. واقعا محیط دانشگاه روی نحوه ی درس خودن آدم خیلی تاثیر داره. شما فرض کن توی آکسفرد درس بخونی، یا توی دانشگاه تهران، یا توی قم، یا یاسوج یا حتی قزوین خودمون!
    خب خیلی فرق دارن. نه؟!
    استاد داریم تا استاد! آقا جان من دانشجو ام، اما بخدا تا الآن که معنی اسمم رو نتونستم محقق کنم. تا الآن فقط دانش پذیر بودم. خب کی باید منو دانشجو کنه؟! استاد! وگرنه اون قدر کارهای جذاب تری از درس خوندن هست که میرم سراغشون و آخرش میشم دانش پذیر!
    به نظر من استاد وظیفش فقط درس دادن نیست. اصلا استاد نباید خودش درس بده. استاد باید با روش هایی که بلده یه کاری کنه من خودم برم دنبال یاد گرفتن اون درس. ما فقط یه استاد داشتیم که این طوری بود. دکتر فرزام، پاتولوژیست.
    وگرنه یه ظبط صوت بذار اونجا برات حرف بزنه جای استاد. مگه دروس پزشکی نیاز به فهمیدن داره که یکی بخواد بیاد به من بفهمونه؟ مگه مسئله ی فیزیکه که سرش فکر کنیم راه حل پیدا کنیم؟! و اگر به راه حل نرسیدیم استاد بیاد یاد بده بهمون.
    پایه و اساس پزشکی حفظیاته کسی هم نمیتونه اینو انکار کنه. و هیچ هم به وجود شخصی نیاز نداره که یه سری مطالب رو بخونه و ما حفظ کنیم و اسمشم بذاریم استاد!
    استاد فقط یک راهنماست تا وقتی که خودمون راه رو پیدا کنیم. اما متاسفانه استاد(!)های امروز این دانشگاه ها، بچه ها رو مثل بلا نسبت گوسفندایی فرض کردن که باید بالاسرشون یه چوپان باشه. و دارن ما رو میکشونن به جای اینکه بهمون بگن زیر پاتو نگا کن نیفتی!

theadmin
    مدیرکل

دکتر امرسون:
    آره باهات موفقم، اما یادت نره که درسته که درسای ما حفظیه اما نحوه ارائه اون خیلی مهمه! مثلا استادی که کاملا درس تو ذهنش طبقه بندی داره میتونه منسجم درس بده اون وقت آدم میفهمه طرف چی میگه ما چنتا استاد اینجوری داشتیم یعنی تا عمر دارم مباحثی که درس دادن یادم نمیره! حالا درمقابل اینا یه استاد فارماکولوژی داشتیم تا عمر دارم ازش نمیگذرم چون یکی از مهمترین درسامونو بدجور پیچوند البته بنده خدا تقصیری نداشت بی تجربه بود ! خلاصه فقط اسلاید میذاشت و مثل یه برنامه از روش میخوند ما بچه ها هم چند جلسه ای خوب گوش کردیم دیدیم به هیچ دردی نمیخوره 2 تا دست داشتیم 2 تا دست دیگه هم غرض کردیم زدیم تو سرمون که از این درس هیچ چی از استاد به ما نمیرسه!

theadmin
    مدیرکل

someone:
    منم با امین موافقم …
    من اگه یه کلاسو نرم و بجاش برم کتابخونه ( که اصولا کسی به قصد کتابخونه کلاس دو در نمی کنه ) می تونم مطالب بیشتر و با کیفیته بهتر کسب کنم تا اینکه یه استادی که انگار به زور اوردنش تا یه سری چیز رو بگه و بره همونارو برام توضیح بده ولی لازمش همته …
    میشه یکمی هم حق رو به ستاره بدیم چون رشد فردی همه جا ممکنه …
    ولی لازمش اینه که خودت خیلی تلاش کنی …
    مثلا کسی که دانشگاه تهران درس نمی خونه اگه بخواد رشد فردی بکنه حداقل باید بدونه توی دانشگاه درجه یک ما استادا و دانشجوها چه جورین و به همین نسبت تو دانشگاه های رده 1 جهان …
    خوب رفرنس هایی که ما می خونیم اکثرا همونایی هست که توی کل جهان می خونن ( اینو دربارش تحقیق کردما ) ولی ما چی میشیم و اونا چی ؟؟؟
    خوب پس مشکل توی اطلاعات نیست و کار از یه جای دیگه می لنگه
    SETARE به نظرت اشکال از کجاست ؟؟
    من دانشگاه اصفهان درس می خونم DR EMERSON

theadmin
    مدیرکل

دکتر امرسون:
    فکر کنم بین محل تحصیل ماها اصفهان خیلی بهتر باشه ( منظورم همون فضا و اساتیده ) !
    دقیقا گیر ما جای دیگه است!
    مدیریت اونها خیلی بهتر از ماهاست، خیلی از ماها اصلا مال پزشکی ساخته نشیدیم، نه تنها ما اصلا کلا در این کشور خیلی ها اشتباهین آدم ها اشتباهی جای هم قرار گرفتن، استادی که از تحقیق خوشش نمیاد و دنبال بیزینسه که نباید بیاد درس بده، من یادمه روز اول یکی از اساتید ازمون میپرسید چرا اومدید پزشکی و هر کی یه چیزی میگفت اما یکی از هم کلاسیام خیلی با شهامت گفت که من اصلا پزشکی دوست نداشتم و میخواستم برم شیمی اما خانواده اصرار کردن این فرد رتبه کنکورش 500 شده بود، از این مثال ها زیاده که اگه سر جای درست بودن کولاک میکردن اما جایی که الان هستن هرگز شکوفا نمیشن!!!
    آخه واسه درس حسابی خوندن و به مدارج خیلی بالا رسیدن آرامش از ابعاد مختلف نیازه! خوب معلومه دانشجویی که به همه چی فکر میکنه غیر درس خوندن فردا میره مریضو به کشتن میده! البته منظورم این نیست که باید همه چی جور باشه تا درس بخونیم و در واقع نمیخوام بهانه بیارم اما واقعا خارجیا همه جوره تحت حمایت هستن اما حالا ما !
    گیر ما فقط سر استاد نیست که … ( آخه همه چیزو که نمیشه گفت! )

theadmin
    مدیرکل

setareh:
    مطمئن باشید که منم از وضع دانشگاه و اساتید ناراضی هستم اما باید یه جوری جبران شه.کسی که بدون علاقه اومده باشه مطمئنا اگه دانشگاهش هم خوب نباشه انگیزه درش ایجاد نمیشه اما ما باید قبول کنیم که ضعف اصلی از کل سیستم آموزشی کشور ماست که در دانشگگاههای کوچیک ما خودش را بیشتر نشون میده به قول someoneما اگه خودمون را باسطح دنیا مقایسه کنیم میبینیم که سطح آموزشی ما خیلی پایینه اما چرا همش استادی متهم بشه که دیگه هیچ کاریش نمیشه کرد ما باید ذهنای خلاتق و جوونای این مملکت را بهشون امیدوار باشیم درسته اساتید باید این ذهنا را شکوفا کنن اما خوب باید بی خیال این شیم .ما تو همین بیمارستانای کوچیک یاسوج اگه یه دانشجوی خلاق باشه به موردا و بیمارهایی برمیخوریم که ازشون خیلی چیزا میشه یاد گرفت.یادون نره ما پژوهشگرایی را داریم که توی همین کشور تحصیل کردن و همینجا موندن و شاهد موفقیتشون تو زمینه های مختلف هستیم که میشه با دنیا مقایسشون کرد….نمیدونم از کی اشکال بگیرم و مقصر بدونم!!!ولی باید عادت کنیم از خودمون شروع کنیم و اول اشکالای خودمون را ببینیم……

theadmin
    مدیرکل

دکتر امرسون:
    بله کاملا درسته ولی این راه ، راه بسیار سختیه اما مطمئنا دست یافتنیه!
    انسان به هر چی بخواد میتونه برسه و محکوم شرایط نیست!
    ولی یک سوال میخوام مطرح کنم: برای پیمودن این راه صعب و مشکل به چه چیزهایی نیاز هست؟

theadmin
    مدیرکل

someone:
    یه چیزه دیگه در جواب ستاره …
    من با این حرفات خیلی موافقم از این نظر که من آدمایی رو می شناسم که به زمین و زمان ایراد می گیرن (هر چند به جا ) بعد این میشه دلیل بی انگیزگیشون و درس نخوندن و خیلی چیزای دیگه … آخه این که نشد زندگی !!!
    حالا dr emerson میگه دانشگاه ما خوبه (خدا رو شکر ) ولی مشکلات عدیده ای داره که بعضی وقتا دوست داری گریه کنی که چرا اینقدر با تغییر مخالفت می شه !!!!
    من خودم در خیلی جاها رسیدم به رشد فردی …
    من باور دارم که میشه در دانشگاه های ما هم بهترین شد همونطوری که توی مرداب نیلوفر پیدا میشه …
    یه مثال خیلی ساده بگم که کلیشه ای نشه … ما یه استاد فیزیولوژی داشتیم داغووووون، در حد اینکه هر چقدر خودش می خواست می گفت و از همونا هم امتحان می گرفت، من خودم تمام سعیم رو کردم که علاوه بر جزوه هاش کتاب گایتون رو هم بخونم هر چند که میشد با جزوه هاش 20 رو بیاری …
    این میشه رشد فردی ولی من فقط یه درس رو می تونم اینکار رو بکنم بعد تازه چون یه بار می خونی ترم بعد یادت میره پس تلاشی می خواد بسی زیاد ولی شدنیست و دور از ذهن نیست
    حالا بهترین هم نشد بهتر که می تونیم بشیم ، خواستن توانستن است …

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 27)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.