- این موضوع خالی است.
-
نویسندهنوشتهها
-
جولای 2, 2011 در 8:47 ب.ظ #4194
emerson
کاربردختر 6 ساله از صبح استفراغ داشته كه حدودا 6-7 بار تكرار شده و زرد رنگ بوده، خواب آلودگي هم داشته طوري كه والدين ميگويند وقتي صدايش ميكنيم بيدار ميشود و جواب ميدهد در غير اين صورت خواب است. بي حال هم هست به نحوي كه مادر ميگويد من دستش را ميگيرم و راه ميبرمش از صبح ! سابقه بستري يا مشكل اين چنيني و هيچ بيماري رو ذكر نميكنه و ميگويند كاملا سالم بوده است.
خب اكنون در انتظار سوالات شما هستيم…
جولای 3, 2011 در 9:46 ق.ظ #9378znavarbaf
کاربرعلایمش ناگهانی از صبح شروع شده؟ سردرد هم داره؟ دوبینی چطور؟ (البته شاید نشه درست از بچه پرسید)
اسهال یا علامت گوارشی دیگه ای نداره؟ سابقه مصرف داروی خاص یا غذای مشکوک نداره؟
توی معاینه علایمی به نفع افزایش ICP داره؟ علایم حیاتیش چطوره؟ دهیدراته هست یا نه؟ Force عضلانیش در چه حدیه؟ DTR هاش؟
جولای 3, 2011 در 8:35 ب.ظ #9380emerson
کاربرعلايم ناگهاني – سردرد كم هم داشته – شرح حالي از عدم بينايي و كاهش بينايي رو مادر بيمار ذكر ميكنه – اسهال نداشته – روز گذشته (قبل از اين علائم) قضاي بيرون خورده البته خانوادش هم خوردن ولي اتفاقي واسشون نيفتاده- به نفع icp بالا دقيقا چه مانورهايي تو ذهنتونه (ميخوام آموزشي باشه به خاطر اين سوال ميكنم وگرنه پاسخ ميدادم) ؟ – علايم حياتي نرمال – دهيدراته نيست – بيمار وقت معاينه تقريبا بي هوش بود و اصلا obey نميكرد !!! ولي دست و پاش شل بود – DTR رو چك نكردم !
جولای 4, 2011 در 7:33 ق.ظ #9381rozita
کاربرقضا یا غذا؟
ردور گردنی رو چک کردین؟کرنیک؟برودزینسکی؟
سابقه ی شنا تو استخر؟
جولای 4, 2011 در 8:08 ب.ظ #9382emerson
کاربرهمون غذا ، شرمنده ، از عوارض كمبود استراحت و خرزنيه !!!
ردور و بقيه رو نداشت .
شنا تو استخر؟! به چه منظوري اينو پرسيديد؟! احتمال عفونت گوش؟ لابيرنتيت؟
جولای 5, 2011 در 7:06 ق.ظ #9383rozita
کاربرشنا تو استخر :یه آمیب بود به نام..اگه درست یادم مونده باشه نیگلریا فولری(؟!) که با علائم انسفالیت و مننژیت مراجعه میکردن..البته اون شنا تو آبهای طبیعی بود..نداشته شنا تو رودخونه؟
البته ردور تو بچه های کم سن ممکنه دیتکت نشه ولی تو این سن دیگه میشه دیتکت کرد..به نظرم که باید اطلاعاتی راجع به ct scan/CBC/ESR/LP/CRPبدین.
جولای 5, 2011 در 5:16 ب.ظ #9384znavarbaf
کاربرمنظورم از علایم ICPبالا سردرد دوطرفه، تهوع و استفراغ، دوبینی و پارزی زوج 6 مغزی در معاینه چشمی، ادم پاپی در معاینه ته چشم و… ست.
در مورد کامنت دکتر رزیتا باید بگم که در این سن هم گاهی نمیشه ردور گردنی رو دیتکت کرد. در ضمن حتی اگه نتونیم ردور گردنی یا علایم دیگه تحریک مننژ رو دیتکت کنیم بازم نمیشه مننژیت رو رد کرد. با نظرشون هم موافقم. باید مریض حتما CT بشه و در صورت عدم کنترااندیکاسیون LP بشه. البته قبلش بهتره یه CBC چک بشه. در ضمن اگه شک بالینی برای مننژیت خیلی بالا باشه قبل از همه این تفاسیر باید درمان آنتی بیوتیکی شروع بشه چون مننژیت یه اورژانس عفونیه.
جولای 6, 2011 در 8:33 ب.ظ #9385emerson
کاربرسابق شنا رو راستش نميدونم چون نپرسيدم !
سردرد در فرونتال داشته – استفراغ رو هم كه گفتم داشته – عدم
بينايي رو هم كه گفتم داشته – حركات چشم هم قابل ارزيابي نبود چون گفتم كه obey نميكرد و
نگاه نميكرد – ادم پاپي هم حقيقت چشماش تكون ميخورد تراي نكردم !براي مريض آسيكلووير – وانكومايسين و سفترياكسون روز بعد از بستري شروع شد – البته وقت بستري پزشك متخصص با شك به مسموميت مواد مخدر نالوكسان شروع شد و عجيب پزشك به اين تشخيص گير داده بود و تا 2 ميلي گرم نالوكسان داد!!!
اينم CBC اوليه:
اي بابا باز اين قسمت پيوست عكس كجا رفت؟!
تا درست بشه – ميشه تشخيص هاتون رو تا اينجا بگيد؟ به نظراتون چي ميتونيم تو CT و يا CBC ببينيم ؟
جولای 6, 2011 در 8:36 ب.ظ #9386emerson
کاربرسابق شنا رو راستش نميدونم چون نپرسيدم !
سردرد در فرونتال داشته – استفراغ رو هم كه گفتم داشته – عدم
بينايي رو هم كه گفتم داشته – حركات چشم هم قابل ارزيابي نبود چون گفتم كه obey نميكرد و
نگاه نميكرد – ادم پاپي هم حقيقت چشماش تكون ميخورد تراي نكردم !براي مريض آسيكلووير – وانكومايسين و سفترياكسون روز بعد از بستري شروع شد – البته وقت بستري پزشك متخصص با شك به مسموميت مواد مخدر نالوكسان شروع شد و عجيب پزشك به اين تشخيص گير داده بود و تا 2 ميلي گرم نالوكسان داد!!!
اينم CBC اوليه:
اي بابا باز اين قسمت پيوست عكس كجا رفت؟!
تا درست بشه – ميشه تشخيص هاتون رو تا اينجا بگيد؟ به نظراتون چي ميتونيم تو CT و يا CBC ببينيم ؟
جولای 6, 2011 در 9:20 ب.ظ #9387emerson
کاربرآهان درست شد !
اين از CBC
جولای 7, 2011 در 9:32 ق.ظ #9388znavarbaf
کاربربا توجه به علایم مریض و اینکه یه لکوسیتوز با ارجحیت PMN داره میشه در اولویت اول یه source عفونی مطرح کرد که با توجه به علایمش مننژیت یا به عبارت درست تر مننگو انسفالیت براش مطرح میشه. LPبراش انجام نشد؟
جولای 7, 2011 در 8:31 ب.ظ #9389emerson
کاربرتشخيص هاي خوبيه مخصوصا HSV كه خيلي خوب ميخوره به مريض، عالي داريد پيش ميريد…
LP:
GLU: 95 – Pr:285 – WBC:0 – RBC:51000
خب حالا نظرتون چيه؟ بگيد تا CT رو بزارم…
جولای 8, 2011 در 7:43 ق.ظ #9390znavarbaf
کاربربا توجه به نرمال بودن WBC در آنالیز CSF مننژیت ویرال و مننژیت مننگوکوکی رو میشه مطرح کرد که این آخری با RBC های CSF هم بیشتر جور درمیاد. مایع سانتریفوژ نشده بود؟ اگه شده، بعد از سانتریفوژ مایع رویی شفاف بوده یا گزانتوکروم؟
چون WBC مایع صفره یه تشخیص مهم دیگه هم مطرح میشه و اونم آبسه مغزیه. حالا دیگه باید CT رو دید.
جولای 8, 2011 در 4:32 ب.ظ #9391rozita
کاربرسی تی!!سی تی!!!یالا! یالا!
جولای 8, 2011 در 7:38 ب.ظ #9392emerson
کاربراینم CT
راستی یادم رفت بگم که تو گزارش LPنوشته شده بود مایع با فشار زیاد خارج شده و خونی بوده. مایع سانتریوفوژ نشده .
خب چیزی داره؟
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.