- این موضوع خالی است.
-
نویسندهنوشتهها
-
مارس 4, 2011 در 8:56 ق.ظ #3997
parastoo
کاربرdust dashtan a eshgh bartatr ast . eshgh yek joosheshe koor ast va pevandi az sare nabinaii ama dust dashtan peyvandi khod agah va az ruyre basirat roshan va zolal
مارس 4, 2011 در 9:03 ق.ظ #7806parastoo
کاربرeshgh ba shenasname bi ertebat nist va gozare faslha va oboore salha bar an asar migozarad ,ama dust dashtan dar varaye sen va zaman va mazag zendegi mikonad va bar ashiane bolandash ruz o ruzegar ra dasti nist…
eshgh dar har rangi va sathi ba zibaii mahsoos rabete darad chenanke shopenhaver migooyad :"shoma 20 sal bar sene mashooghetan byafzaid , angah tasire mostaghime anra bar ruye ehsasetan nesbat be oo barrasi konid".
مارس 4, 2011 در 9:18 ق.ظ #7807parastoo
کاربرeshgh jonoon ast va jonoon chizi joz kharabi va parishani e fahmidan va andishidan nist ama , dust dashtan dar oje merajash az sar hade aghl faratar miravad va fahmidano andishidan ra niz az zamin mikanad va bakhod be ghole bolande eshragh mibrade. .
eshgh zibaiihaye delkhah ra dar mashoogh miafarinad va dust dashtan zibaiihaye delkhah ra dar dust mibinad va miyabad .
eshgh yek faribe bozorg va ghavist va dust dashtan yek sedaghate rastin va smimi.bi enteha va motlagh.
eshgh dar darya ghargh shodan ast va dust dashtan dar darya shena kardan.
eshgh binaii ra migirad va dust dashtan midahad.
eshgh khashen asto shadid va dar eine hal napaydaro namotmaen va dust dashtan latif asto narm va dar eyne hal paydaro sarshare etminan.
eshgh hamvare ba shak aloode ast va doost dashtan sarapa yaghin asto shak napazir.
az eshgh har ch bishtar minooshim sirabtar mishavim va az dust dashtan har che bishtar teshne tar.
eshgh har che dirtar mipayad kohnetar mishavad va dust dashtan notar.
eshgh niruiist dar ashegh ke oo ra be mashoogh mikeshanad va dust dashtan jazebeiist dar dus ke dust ra be dust mibaarad .
eshgh tamaloke mashoogh ast va dust dashtan teshnegi mahv shodan dar dust.
مارس 4, 2011 در 11:00 ق.ظ #7808aminima
مشارکت کننده(ضمن اینکه لطف می کنید نوشته هاتون رو به فارسی بر میگردونید باید بگم که…)
به نظر من بین سه تا واژه ی شیفتگی، دوست داشتن و عشق تفاوت وجود داره. این چیزی که همه میگن که عشق کور میکنه و فلان… این اسمش عشق نیست، شیفتگیه. شیفتگی یعنی یه تصویری از یه نفر یه یه چیز در ذهن خودت بسازی که اون طرف روحشم خبر نداشته باشه.
در حالی که به نظر من عشق، یعنی نهایت دوست داشتن. من به عاشق شدن با یک نگاه هیچ اعتقادی ندارم و اسمش رو میذارم شیفتگی، که به نظرم بی ارزش ترین چیزه. شیفتگی کورکورانه است نه عشق.
یک نفر میتونه چندین نفر رو دوست داشته باشه. هر کدوم در سطح مشخص. دوست داشتن level داره! ممکنه یکیو بیشتر یا کمتر از دیگری دوست داشته باشی. آخرین level دوست داشتن، عشقه. جایی که حتی حاضری از خودت بگذری. و این به هیچ وجه کورکورانه نیست. شما یک نفر رو می بینی، باهاش ارتباط برقرار میکنی، اگه ریزفاکتورهای پیشروی وجود داشته باشن ارتباطت بیشتر میشه، بنابراین کم کم نسبت بهش شناخت پیدا میکنی. اگه از شخصیتش خوشت بیاد، کم کم احساس پیدا میکنی اون آدم رو دوست داری. چرا؟ به خاطر همون چیزی که اون آدم هست. این احساس میتونه متقابل باشه یا نباشه. و تو میتونی در برابر هر آدمی همین طوری باشی. دوستشون داشته باشی، یا احساسی نداشته باشی یا دوستشون نداشته باشی. کم کم که دوست داشتنه بیشتر و بیشتر شد، اون وقت تو حاضری برای اون آدم کارهایی بکنی که برای دیگرانی که دوستشون داری نمی کنی. (و تاکید میکنم این کورکورانه نیست. دلیلش اینه که تو اونو بیشتر از بقیه دوست داری). لزومی نداره کسیو که بیشتر از همه دوست داری، عاشقش هم بشی. ممکنه تو عاشق هیچ کس نباشی و در عین حال یک نفر رو بیشتر از همه دوست داشته باشی و یک سری کارهایی رو براش بکنی. اما وقتی رسیدی به مرحله ای که حاضر بشی از خودت بگذری واسه اون آدم، اون وقت تو دیگه عاشق اون آدم شدی.
تو میتونی دوست داشتن رو یه جا نگه داری، یا ادامش بدی و اونو تبدیل به عشق بکنی. و این عشقه که نمیتونی نگهش داری و دیگه حد و مرز توش نیست. دقیقا مثل میدان جاذبه ی زمین. وقتی ازش خارج بشی، دیگه مهم نیست کجایی، حد و مرزی برای بودنت وجود نداره. عشق هم همینه. تو برای رسیدن به آسمون عشق پله پله میری بالا، پله های عشق، دوست داشتنه. اما تو شیفتگی رو هیچ وقت طی نمی کنی. شیفتگی یعنی همون جا روی زمین بشینی و برای خودت رویا ببافی. و اون قدر غرق رویاهات بشی که خیال کنی توی آسمون عشقی. در حالی که این طوری نیست…. عشق واقعیت داره. حقیقت داره. اما شیفتگی یک رویای تو خالی پر از خیاله!
پ.ن: (این ها صرفا نظر منه، ممکنه درست باشن یا نباشن.)
مارس 4, 2011 در 9:32 ب.ظ #7809emerson
کاربرامین جان چه کردی!!! همه رو دیوونه کردی!!!
من با امین خان موافقم ، کاملا درست میگه اون قدری که لازم میدونم فعلا سکوت کنم و چیزی نگم که مطلبی که نوشته با نظر من خراب نشه!!!
مارس 4, 2011 در 9:36 ب.ظ #7810elhami
کاربردکتر امین! فوق العاده نوشتید!
تا حالا تعریفی به این جامعی از این کلمه ندیده بودم! من کاملا با کلمه به کلمه حرفاتون موافقم!
مارس 5, 2011 در 9:58 ق.ظ #7811atefe314
کاربربا سخنان جامع و همه پسند دکتر امین بهتر در این تاپیک رو گذاشت…
مارس 5, 2011 در 1:36 ب.ظ #7812nasrin66
کاربرعالي بود دكتر امين منم با حرف شما موافقم.عشق بذرگترين ا نگيزه براي ادامه ست .عشق مادر روببينيد چقدر ايثار داره به قول شاعر
فاش ميگويم واز گفته خوددلشادم بنده عشقم و از هر دو جهان آزادم
مارس 5, 2011 در 7:13 ب.ظ #7813zahra68n
کاربردقیقا. متن دکتر امین جای هیچ صحبتی باقی نمیذاره. عالی بود
مارس 6, 2011 در 11:41 ق.ظ #7814aminima
مشارکت کنندهای بابا دوستان شرمنده می کنید چپ و راست… خوش حالم که مورد تایید قرار گرفت.
حالا خود پرستو خانم کجاست؟! زنگ زد در رفت؟! 😉
مارس 8, 2011 در 6:22 ق.ظ #7815jamal
کاربرعالی بود. . . .
شیفتگی عبارتست از اشتباه فاحش در تمایز یک فرد عادی از بقیه افراد عادی. . . . لئو تولستوی
مارس 10, 2011 در 8:00 ق.ظ #7816atefe314
کاربرحکایت عشق
بعضی عشق ها مثله قصه نوحه ( از ترس طوفان ميان سراغت)
بعضی عشق ها مثله قصه ی ابراهيمه (بايد همه چيزتو براش قربانی کنی)
بعضی عشق ها مثله قصه مسيحه (آخرش به صليب کشیده میشی)
اما بيشتر عشق ها مثله قضيه موساست
!!! (يه کم که دور ميشی يه گوساله جا تو ميگيره)!!!
ببخشید اگه جای این مطلب اینجا نیست—خواستم فضا عوض شه…!!
مارس 11, 2011 در 8:40 ب.ظ #7817parastoo
کاربرsalaaaaaaaaaaaaaaam be hame bacheha
khoshhalam ke in topic inghada arzesh dasht ke nazar dadid az hame mamnoonam ye ozr khahi az dr amin ke matlab be farsi barnagardoondam akhe fonte farsi nadaram oonam chand ruze dige hatman bebakhshid naboodam ye kam bade oloom paye dargire komite boodam .
va ama dar bare motoon va na zarate besyar zibatoon
dr amin kheili jaleb tosif kardid khoshhalam ke inghadr hastan ke tafavote manae in kalamato motevaje mishan va hata shayad mese u mitunan tosif ham bekonan
مارس 11, 2011 در 8:51 ب.ظ #7818parastoo
کاربرdr amin vaghti tu harfatoon riz misham tarife shoma ba tarife dr shariati motefavete va ishoon az ye dariche dige be eshgh va dust dashtan negah karde va shoma az dariche dige .ama har do zibast va mohem ine ke ma adama hame tu ghalbamoon ye amanati darim va bi anke bebinemesh ehsasesh mikonim va vojoode in hese moshtarak adam ro adam mikone.hala har kasi ba tavajo be darkesh oono tosif mikone shayad tu in taarif beshe shiftegi dr amino ba eshghe dr shariaati barabar doonest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ama ba darajati ke ghael shodid movafegham
مارس 11, 2011 در 8:53 ب.ظ #7819parastoo
کاربر;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;khob age bekhaim shiftegi ro nekoohesh konim movafeghid???????????????????man ke movafegham akhe vaghan
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.