برچسب ها: چند شخصیتی،مجازی،درمان
- این موضوع خالی است.
-
نویسندهنوشتهها
-
می 18, 2011 در 5:58 ق.ظ #4116
atefe314
کاربراینکه فرد در دنیای مجازی چند شخصیت داشته باشه می تونه نشونه چند شخصیتی بودنش در دنیای حقیقی باشه؟؟!! و اینکه آیا نیاز به درمان داره؟
لطفا هم نظر خودتون و هم اگر مطلب علمی پیرامون این قضیه می دونید بگید:
می 18, 2011 در 7:43 ب.ظ #8825emerson
کاربرفکر نکنم! خب وب اصولا جای مورد اعتمادی نیست و هیچ فردی نباید خیلی ابعاد شخصیتشو توش ارائه بده! اما شاید یکم آدم باید مشکل داشته باشه که تو هر سایت یه قیافه ای از خود نشون بده ! بعضی آدمها کنجکاون که اگه یه شکلی دیگه بودن چجور میشد! بعضی ها دوست دارن ملتو سرکار بذارن و بهشون بخندن! بعضیا دوست دارن از بقیه اطلاعات و آمار داشته باشن ولی از خودشون چیز درستی نگن تا در مقام قدرت باقی بمونن! بعضیا افکار پلید دارن و میخوان آدمها رو گول بزنن ! بعضیا بعضی دیگه رو میخوان تست کنن و ممکنه با چند شخصیت با یه فرد ارتباط بگیرن! بعضیا خیلی زرنگن و در هر جا قسمتی از افکار خودشونو نشون میدن و افراد فکر میکنن این یکی دیگه است، مثل همون قضیه فیل مولانا !!! در کل بستگی به هدف فرد داره! ولی آدم سالم سالم بعید میدونم اون قدر بیکار باشه که چند شخصیتی از خود به دیگران القا کنه !!!
اما درمان بستگی به تشخیص داره ولی در کل فکر نکنم این جور آدمها رو بتونی گیر بیاری تا درمانش کنی !!!
می 20, 2011 در 10:06 ق.ظ #8826aminima
مشارکت کنندهنمیتونیم بگیم چند شخصیتی. میتونیم بگیم بی شخصیتی! یا شخصیت کامل نشده. کسی که در اینترنت درسایت های مختلف پروفایل های متفاوت داره، نمیتونیم بگیم این ادم چند شخصیتیه. این آدم هویت خودش رو نمیدونه. و بیشتر به اختلال شخصیتborder line نزدیکتره تا اینکه چندین شخصیت داشته باشه. کار هر کسی نیست چند تا شخصیت داشتن…
اینها کسانی هستند که در مورد خودشون هویتی رو احساس نمیکنن. در هر وبسایتی که میرن دنبال رسیدن به اهداف سطح پایین خودشون هستند. برای اینها هدف وسیله رو توجیه میکنه. مهم نیست چه جوری به هدفشون برسن، مهم برای اینها رسیدن به هدفشون هست.
و کسانی که فریب اینها رو میخورن هم خیلی زیادند. باید دونست مریض روانی همه جا هست، حتی توی اینترنت. همه جای اینترنت… و به راحتی اعتماد نکرد به کسی. حتی وقتی طرف عکس یا حتی وبکم هم میده. چون توی اینترنت میشه کلاغ رو رنگ هم نزد و جای کانگرو فروخت!!!
می 20, 2011 در 5:19 ب.ظ #8827sarah
کاربربه نظرم بیشتر این افراد از اعتماد به نفس پایین رنج میبرند و در این محیط های مجازی با قایم شدن پشت شخصیت های خیالی که دوست داران باشن این ضعف رو جبران میکنن .
می 21, 2011 در 9:05 ق.ظ #8828rozita
کاربرمن فکر میکنم این به خاطر آزادی و خلاقیتیه که فضای مجازی به افراد میده و اگر در حدی باشه که موجب خسارت زدن به کسی نشه مشکلی نیس..
فردی که دارای هوش اجتماعی بالا باشه قدرت سازگاری بالایی داره و از طرفی روابط عمومی قوی خواهد داشت واسه همین میتونه تو هر ارتباط یه ویژگی از خودش رو بروز بده
وقتی برچسب بیماری زده میشه باید کرایتریا داشته باشیم معمولا افرادی که چند شخصیتی هستن زمینه هایی از اختلالات اضطرابی/وسواس/ و افسردگی رو دارن و به این راحتی هم دیتکت نمیشن چون شیوعش کمه.می 21, 2011 در 11:27 ق.ظ #8829drzahra
کاربرمن فکر می کنم این فرد در واقع یه شخصیت با یکسرای ابعاد متفاوت داره و بستگی به اون جو و موقعیت در هر جا بخشی از اون شخصیتش که سازگارتر با اون قسمته بروز میده.
می 23, 2011 در 8:00 ق.ظ #8831avin314
کاربربه نظر من به اين سادگي نميشه قضاوت كرد.اينكه فرد تو دنياي مجازي چطور خودش رو معرفي ميكنه تا حدي ميتونه نشاندهنده شخصيت واقعيش تو دنياي حقيقي باشه.مثلا به نظر شما فردي كه مهار فرونتال روي عملكردش وجود داره چه چيزي و چرا باعث ميشه كه اين مهار تو دنياي مجازي برداشته شه؟اين بحث هم جامعه شناختي و هم روانشناختيه و بايد از ابعاد مختلفي بررسي شه.
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.